Pantone SkinTone Validated BenQ monitorok

A BenQ professzionális kijelzői megkapták a világ első Pantone SkinTone hitelesítést

2022. január 20., Hollandia, Eindhoven– A BenQ, a digitális életmódot javító készülékek nemzetközileg elismert márkája és a professzionális kijelzőtechnológia innovátora bejelentette, hogy a világon elsőként a BenQ DesignVue PD3205U és PD2705U monitorok kapták meg a Pantone SkinTone Validated hitelesítést, amelyeket várhatóan több kiválasztott PhotoVue SW modell is követni fog. További részletekért látogass el a www.pantone.com/validated weboldalra.

„Miután az AQCOLOR technológiát megalkottuk, hogy pontos színeket biztosítsunk a szakemberek globális közösségének, alig vártuk, hogy alkalmazhassuk a Pantone SkinTone Validated hitelesítést a technológiai termékeinken, amelyek ennek köszönhetően minden eddiginél átfogóbb színmegjelenítésre lesznek képesek” – nyilatkozta Conway Lee, a BenQ Corporation elnöke. „A Pantone SkinTone Validated a designerek és a fotósok számára megbízhatóságot nyújt a hiteles, valós színek megjelenítésében, és a világ bőrszín palettájának pontos ábrázolásában.”

A Pantone SkinTone útmutató szerint – az első tudományos alapú rendszert az emberi bőrtónusok hozzárendelésére és reprodukálására –a program 110 különálló bőrtónust tartalmaz, amelyek több ezer különböző etnikumú és korosztályú ember bőrének színmérésén alapulnak. A Pantone Validated program kiterjesztéseként a Pantone SkinTone Validated biztosítja a színszakértők számára, hogy a hitelesített eszközök megfelelnek a Pantone Matching System (PMS) követelményeinek, és pontosan reprodukálják az élethű bőrtónusokat.

„A Pantone SkinTone Validated program kiváló példája a technológiai inkluzivitásnak és nagy örömünkre szolgál, hogy a BenQ-val együttműködve segítünk megvalósítani a különböző bőrtónusok színének pontos ábrázolását termékeikben és szolgáltatásaikban a jobb vizuális élmény biztosítása érdekében. Izgatottan várjuk a további együttműködést a BenQ csapatával az elkövetkező évek során” – nyilatkozta Iain Pike, a Pantone licencelési és üzletfejlesztési igazgatója.

A világ első professzionális monitoraiként, amelyek Pantone SkinTone hitelesítéssel rendelkeznek, a BenQ DesignVue és PhotoVue professzionális kijelzőket, a 2022-es CES kiállításon is bemutatták Las Vegasban. Ha többet szeretnél megtudni a BenQ kijelzőkről, látogass el a következő oldalra: https://www.benq.eu/en-eu/monitor

Forrás: BenQ

További információ:

https://www.benq.eu/hu-hu/monitor/designer.html

https://www.benq.eu/hu-hu/monitor/photographer.html

https://www.pantone.com/license/about-pantone-validated

https://www.pantone.com/eu/en/pantone-skintone-guide

monitorinfo.hu

Legyen Ön az első hozzászóló

Várjuk hozzászólását!

Az Ön email címe nem kerül nyilvánosságra.


*


Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .