BenQ megoldások – ISE 2020

A BenQ az ISE2020 kiállításon (február 11-14.) mutat be egy sor vadonatúj terméket oktatási, vállalati, professzionális AV és végfelhasználói termékeiből. A kiállítási terület kialakítását a modern munka és tanulási környezet vertikális megoldásai inspirálták.

A BenQ funkciókban gazdag hardvermegoldások gyártásával, 2019-ben folyamatos növekedés után állítja ki eddigi legfejlettebb termékeit az audiovizuális fogyasztók számára.

A DuoBoard ISE 2020-on történő bemutatásával a BenQ egy új, platformfüggetlen interaktív síkpaneles kijelzőt (IFP) indít útjára, amely az első olyan képernyő technológia, amely két különböző operációs rendszert támogat párhuzamosan egyetlen kijelzőn. Képernyőként, interaktív táblaként és videokonferencia eszközeként a minden-az-egyben megoldást akár egyetlen megjelenítőként vagy kettős kijelzőként is használható, valamint szenzorokon keresztül, kiterjesztett munkaterületként.

A BenQ bemutatja új CS-sorozatát, amely egy érintés nélküli fejlett megjelenítési megoldás vállalati környezetbe. A digitális kijelző megoldás javítja az együttműködést azáltal, hogy folyamatos átmenetet biztosít az alkalmazások között, így a tárgyalások hatékonyabbak lesznek.

A BenQ bemutat egy új vezeték nélküli prezentációs eszközt, az InstaShow WDC20C-t, amely USB-C kompatibilis megoldást kínál a felhasználók számára.

A könnyedén beállítható prezentációs eszköz leegyszerűsíti a képernyő és a személyes eszközök megosztásának átjárhatóságát, beleértve az okostelefonokat is, lehetővé téve a felhasználók számára, hogy egy kattintással vagy a BenQ InstaShare™ alkalmazás segítségével együtt tudjanak működni. Ez a legújabb kiegészítés lehetővé teszi akár négy eszköz közötti képernyő megosztását, tükrözését, és élő jegyzetelést tesz lehetővé saját védett hálózaton keresztül.

A BenQ, mint a világelső Pantone színhitelesítésű digitális tartalomszolgáltató kijelzők gyártója, új tagot mutat be a sorozatban. Ezek a kijelzők nyilvános és vállalati megjelenítési környezetben garantálják a képernyőn megjelenő színhűséget a mozgókép, az élénk állóképek és a precíziós tervezési munkát.

A BenQ, növelve a kijelzők számát a sorozatban, két új modellt is bemutat. A BH3801D-t, amely egy kétoldalas 38 hüvelykes kijelző, valamint a BH2401T-t, amely egy 24 hüvelykes érintőképességű megjelenítő. Ezek a megjelenítők új lehetőségeket kínálnak a kiskereskedelmi szolgáltatók számára, hogy optimalizálják polcaikat, növeljék bevételüket és nagyobb arányban legyenek képesek fogyasztók bevonására.

Az ISE 2020 látogatói megtapasztalhatják a BenQ exkluzív szoftverplatformjainak előnyeit is, amelyek lehetővé teszik a képernyőkezelést, növelik a vállalati biztonságot, a tervezési menedzsment rendszerek alkalmazását, a távoli eszközkezelő megoldást (DMS), a fiókkezelő rendszert (AMS) és az együttműködési funkciók közötti átjárhatóságot. Ez a rendszer lehetővé teszi az informatikai vezetőknek és a felhasználóknak, hogy gyorsan válthassanak a felhasználói üzemmódok között azokban a helyzetekben, amelyekben több felhasználói igényt kell kiszolgálniuk egyidőben, és megoldást tudnak nyújtani új generációs együttműködésre, valamint távoli hozzáférésre egy eszközparkhoz.

A BenQ az amsterdami RAI kiállítási területen, 2020. február 11-14. között, az 1-N10 standon található meg.

Forrás: BenQ

monitorinfo.hu

Legyen Ön az első hozzászóló

Várjuk hozzászólását!

Az Ön email címe nem kerül nyilvánosságra.


*


Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .