Kapcsolat

Bemutatkozás

Nagy Árpád villamosmérnök vagyok, a monitorinfo.hu alapítója és főszerkesztője.

Munkatársaimmal együtt az a célunk, hogy tesztjeinkkel, híreinkkel, elemzéseinkkel átfogó és elfogulatlan képet adjunk a kijelzőtechnika kiválasztott területéről, a monitorokról. Emellett segítséget szeretnénk nyújtani a választás előtt állóknak, legyen szó otthoni vagy irodai „mindenes” monitorról, grafikus munkára vagy video- és filmszerkesztésre alkalmas készülékekről, játékra használt vagy a fotósok munkáját segítő monitorokról. Semmilyen márkát vagy gyártót nem részesítünk előnyben a többihez képest, ezért javaslataink csakis a készülékek használati értékén, az adott célra való alkalmasságán alapulnak, mérlegelve természetesen az aktuális árakat is.

A látogatók tájékoztatására szívesen használjuk az általunk hitelesnek tartott weboldalakon megjelenő híreket, véleményeket, természetesen a forrás megjelölésével. Saját bejegyzéseink és tesztjeink azonban autonóm (bár nem szükségképpen tökéletes) írások, amelyek legjobb tudásunk alapján készülnek.

Törekszünk a maximális pontosságra és tárgyilagosságra, a közérthető, de a lényeget nem elfedő stílusra. Olvasóink észrevételeit – akár pozitívak, akár negatívak – komolyan vesszük, és megpróbáljuk felhasználni oldalunk tökéletesítésére. Bármilyen kritikát szívesen fogadunk, bármilyen témát szívesen megvitatunk olvasóinkkal.

Elérhetőségi információ

Nagy Árpád E.V.

Székhely: 2049 Diósd, Kavicsos u. 110/a.

Telefon: 0620/9346092 vagy 0623/370363

E-mail cím: info@monitorinfo.hu