TIPA-díjas BenQ monitor

A BenQ PhotoVue SW272U monitor idén elnyerte a TIPA 2024 legjobb professzionális fotómonitor díját 

*** 

Egyedülálló 27”-es 4K fotómonitor kiváló színpontossággal és hardveres kalibrációval

EINDHOVEN, HOLLANDIA, 2024. április 25. – A BenQ, a digitális életstílus-eszközök nemzetközileg elismert gyártója bejelentette, hogy az SW272U fotómonitora elnyerte a Technical Image Press Association (TIPA) rangos Best Professional Photo Monitor (a legjobb profeszionális fotómonitor) 2024 díját. Ez egy újabb jelentős eredmény, miután korábban elődje, az SW321C is elismerést kapott ugyanebben a kategóriában. A világszerte 30 kiemelkedő fotós kiadványt képviselő Technical Image Press Association által adományozott TIPA-díj célja, hogy elismerésben részesítse a világ legjobb fotográfiai és képalkotási termékeit.

„A kiváló színpontossággal és hardveres kalibrációval büszkélkedő BenQ új, professzionális, 27”-es 4K fotómonitora a híres SW sorozat impozáns elődeit követi. A korábbi SW321C főbb előnyeit megtartva, a 16 bites 3D LUT, a BenQ egyenletesség-technológia és az ICCsync segítségével kategóriájában vezető monitor 99%-os Adobe RGB és 99%-os DCI-P3 lefedettséget kínál. A tükröződésmentes teljesítményt nyújtó Fine-Coated Panel szimulált textúrás képernyőhatást eredményez, amely a Paper Color Sync szoftverrel együtt iparágvezető screen-to-print megoldást biztosít a pontos képszerkesztés és a megbízható soft proofing platform érdekében. A fotósok értékelni fogják a Pantone Validated, SkinTone és Calman Verified szabványoknak való megfelelést. A színkezelés okosan, a színadatok belső tárolásával valósul meg, a felhasználók pedig a mellékelt Palette Master Ultimate szoftver segítségével könnyedén elvégezhetik a kalibrációt.” – olvasható a TIPA kommentárjában.

Különféle szakmai igényekre szabva

A BenQ többféle méretet és specifikációt kínál, miközben kifogástalan színpontosságot biztosít. Folytatva a színprecizitás hagyományát a díjnyertes SW272U és SW321C mellett a BenQ bemutatta fotómonitor-sorozatának legújabb tagját, az SW242Q-t. Gyors adatátvitellel, és akár 90 W-os táplálás lehetőségével biztosítja a BenQ kijelzőkön a Thunderbolt 3 és 4 eszközökkel való kompatibilitást USB-C porton keresztül. Emellett, HDR támogatással emeli a videóminőséget, valamint a nagyobb rugalmasság érdekében a képernyő dönthető, elfordítható és portrait állásba is forgatható.

A Technical Image Press Associationről (TIPA)

A TIPA 2024-es díjazottjait a TIPA éves közgyűlésén választották ki, amely öt kontinens 14 országából származó, a fotó- és képalkotási iparágakban vezető szerepet betöltő kiadványok szerkesztőiből állt össze. A TIPA-díjjal támogatott termékek az előző évben piacra került legkiválóbb termékeknek számítanak.

A TIPA díjjal kapcsolatos további információkért látogasson el a https://www.tipa.com/ weboldalra. A BenQ professzionális monitorairól itt olvashat bővebben. A bemutatott TIPA-díjas SW272C monitorról pedig ezen a weboldalon található részletesebb információ: https://www.benq.eu/en-eu/monitor/professional/sw272u.html

Forrás: BenQ

Legyen Ön az első hozzászóló

Várjuk hozzászólását!

Az Ön email címe nem kerül nyilvánosságra.


*


Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .