32”-es HDR monitor: BenQ EX3203R

A BenQ „HDR szórakoztató videó monitor” néven emlegeti legújabb, EX3203R típusú, ívelt monitorát. A szórakoztatásba beleértendő, sőt talán elsődlegesnek mondható a játékra való alkalmasság, hiszen a monitor frissítési frekvenciája 144 Hz, emellett élvezi a FreeSync 2 HDR támogatást.

A VESA osztályozása szerint a készülék a DisplayHDR 400-as kategóriába tartozik, tehát csúcsfényereje tipikusan eléri a 400 cd/m2-t. Ennél talán fontosabb azonban, hogy a színtartománya eléri a DCI-P3 mozis szabvány 90%-át, azaz a szokásos sRGB-nél sokkal nagyobb.

Az EX3203R natív felbontása QHD, azaz 2560 x 1440 pixel, az ívelt képernyő görbületi sugara 1800R, a panel VA típusú, amiből következik a relatíve nagy, 3000:1 kontrasztarány. A GtG válaszidő 4 ms (természetesen overdrive alkalmazásával), ami záloga a kis mozgáselmosódásnak a gyorsan mozgó objektumok esetében.

A csatlakozófelületen 2 db HDMI 2.0, egy DisplayPort 1.4, egy USB-C 3.1-es (Gen) port és 2 db 3.1-es (Gen 1) hagyományos USB port található, továbbá egy fejhallgató-kimenet (3,5 mm-es jack aljzat) található.

További extra jellemzők: Bright Itelligent Plus technológia, villogásmentes megjelenítés, csökkentett kékfény üzemmód, Super Resolution funkció, VESA fali rögzítés, a képernyő magasságának állíthatósága és dönthetősége stb.

További részletes információ: https://www.benq.hu/product/monitor/ex3203r/

monitorinfo.hu

Legyen Ön az első hozzászóló

Várjuk hozzászólását!

Az Ön email címe nem kerül nyilvánosságra.


*


Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .