35”-es AOC AGON monitor 200 Hz-es VA panellel

Az AOC az idei CEBIT-en bemutatta AGON AG352QCX típusjelű, ultraszéles formátumú, gamereknek szánt monitorát. A 35” átlóméretű készülék ívelt kivitelű, a görbület mértéke 2000R.

A natív felbontás 2560 x 1080 pixel, ami a Full HD ultraszéles változatának felel meg, viszont a maximális frissítési frekvencia a VA (vertical alignment) típusú LCD paneleknél szokatlanul nagy 200 Hz. Emellett a monitor FreeSync támogatást is kapott, ami az ismert képhibák (akadozás, illetve képtörés) redukálására alkalmas a korszerű játékoknál. Az AOC Low Input Lag mód és Shadow Control funkciók a játékélményt javító plusz szolgáltatások.

A játékosok a játék jellegéhez igazodó presetek közül választhatnak, de saját beállításokat is elmenthetnek. A specifikáció 4 ms GtoG válaszidőt ad meg, ami szintén szokatlanul alacsony a VA panelek esetében. További jellemzők: 2000:1statikus kontrasztarány, 300 cd/m2 fényerő, 178/178 betekintési szög és sRGB színtartomány. A D-sub, HDMI és a DisplayPort bemenetek közül ez utóbbit kell választani a 200 Hz-es frissítési frekvenciához.

Forrás: AOC

(monitorinfo.hu)

Legyen Ön az első hozzászóló

Várjuk hozzászólását!

Az Ön email címe nem kerül nyilvánosságra.


*


Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .