A 360 Hz-es Acer Predator X25

Az Acer legújabb Predator modelljének frissítési frekvenciája 360 Hz (Az Aceren kívül csak az Asus és a Dell kínál hasonló frissítésű monitorokat.) A Predator X25 IPS panelje 24,5” átlóméretű, felbontása 1920 x 1080 pixel. A monitor frissítésének a játék képfrekvenciájához (fps) való illesztéséről a beépített Nvidia G-Sync hardvermodul gondoskodik. A képernyő válaszidejének – tekintettel a nagy frissítési frekvenciájára – meglehetősen kicsinek kell lennie.

Az X25 néhány további jellemzője: 400 nit maximális fényerő, 8 bites színmélység és 99%-os sRGB lefedettség. A környezeti megvilágítástól függően a monitor képes automatikusan szabályozni a fényerőt és a színhőmérsékletet. Ezt a LightSense funkció teszi lehetővé, amellyel az X25 detektálja a környezeti fény mennyiségét, és a beállítást a legjobb nézési komfortnak megfelelően automatikusan korrigálja, kéz a kézben az AdaptiveLight funkcióval (amely a háttérvilágítást változtatja).

A ProxiSense funkció emlékezteti a játékost arra, hogy a beállított idő után szünetet kell tartania. Az ergonómiát tekintve, a képernyő dönthetősége -5…+25 fok, a magasságállítás 4,7”, a vízszintes elforgatás ±30 fok, az álló képformátumba forgatás pedig ±90 fok. A monitor csatlakozói: 1 db DisplayPort 1.4, 2 db HDMI 2.0, 4 db USB 3.0 port és egy audiokimenet.

A Predator X25 Európában várhatóan novembertől lesz kapható 1139 EUR áron.

monitorinfo.hu

Legyen Ön az első hozzászóló

Várjuk hozzászólását!

Az Ön email címe nem kerül nyilvánosságra.


*


Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .