Az AOC új G2 sorozata

Az AOC Amszterdamban bemutatta a vadonatúj G2 sorozatú gaming monitorait. A sorozat négy Full HD (1920×1080 pixel) felbontású modellből áll: A 27 hüvelykes 27G2U és 27G2U5 változatokból és a kisebb, 23,8 hüvelykes 24G2U és 24G2U5 modellekből.

A gyors tempójú kompetitív játékok rajongóinak a 144 Hz frissítési rátájú 27G2U vagy 24G2U modellek az ideálisak, míg a lassabb játékok kedvelői választhatják a 75 Hz képfrissítésű sebességű 27G2U5 vagy 24G2U5 modelleket is. Az összes modell AMD FreeSync funkcióval és 1 ms MPRT (moving picture response time) válaszidővel rendelkezik, így mozgáselmosódás nélküli zökkenőmentes játékélményt biztosítanak. A színhű IPS panelekre épülő G2 sorozat modelljeinek képi világa élénk és a képernyő 178°/178° széles betekintési szögből is látható.

A 27 hüvelykes 27G2U és a 23,8 hüvelykes 24G2U modell 120%-os, ill. 126%-os sRGB színtér-lefedettséggel rendelkezik, ezáltal természetes színhűségre képesek. A nagy 144 Hz frissítési frekvenciának és a kiváló 1 ms MPRT értéknek köszönhetően ezek a monitorok zökkenőmentes játékot biztosítanak, és gondoskodnak a játékos minden igényéről, gyors tempójú lövöldözős, MOBA és egyéb játékok esetén is. A design letisztult és modern, és a gaming monitorora jellemző piros színt is bátran használja. A még ergonomikusabb játékélményt egy 130 mm-es magasságban állítható állvány biztosítja.

A lassabb tempójú játékok, például stratégiai- és kalandjátékok kedvelői, akiknek nincs szüksége nagyon magas frissítésre, választhatják a 75 Hz sebességű 27G2U5 vagy 24G2U5 modelleket is. Ezek a monitorok olyan IPS panelekkel rendelkeznek, amelyek 178°(H)/178°(V) széles betekintési szöget, élénk színeket, valamint 1 ms MPRT igen gyors válaszidőt nyújtanak, a FreeSync támogatás pedig szakadozástól és akadozástól mentes játékélményt biztosít. Az összes modell 250 cd/m² fényerejű, ezért számos eltérő megvilágítási környezetben is használható.

A G2 sorozat továbbá számos más, játékkal kapcsolatos előnnyel is rendelkezik. Az alacsony input lag biztosítja, hogy a felhasználó észlelhető késés nélkül látható visszajelzést kapjon a végrehajtott műveletről. Az AOC Game Color beállításával a játékosok növelhetik, vagy csökkenthetik a színtelítettséget, ezáltal jobban láthatják ellenfeleiket, így előnybe kerülhetnek velük szemben. A Dial Point funkció használatával a játékosok elhelyezhetnek egy célkeresztet a képernyő közepén, amely biztosítja számunkra a precíz és pontos célzást. A FlickerFree technológia és a Low Blue Light mód segítséget nyújt a hosszabb játékok általi megterhelés csökkentésében. Végül a csomag tartalmaz egy új, modern és személyre szabott gaming szoftvert is, amellyel beállíthatók a fenti (és még további) funkciók.

Mind a négy modell két HDMI interfésszel és egy DisplayPort csatlakozóval számos forrás jelének fogadására alkalmas, továbbá régebbi típusú számítógépek számára VGA bemenettel is rendelkezik. A felhasználók headsetjüket is csatlakoztathatják a fejhallgató kimenethez, vagy akár a beépített 2W-os hangszórókat is használhatják. Egy beépített USB hubbal a játékosok olyan perifériákat is csatlakoztathatnak, mint például a billentyűzet és/vagy az egér, ezáltal rendezettebbé tehetik az asztalukat.

A 144 Hz-es modellek, a 27G2U és a 24G2U szeptemberben kerülnek az üzletekbe, míg a 75 Hz-es 27G2U5 és 24G2U5 modellek 2019 októberétől lesznek megvásárolhatók. A monitorok ajánlott kiskereskedelmi árai a következők: 24G2U: 209 euro, 24G2U5: 179 euro, 27G2U: 269 euro, 27G2U5: 219 euro.

monitorinfo.hu

Legyen Ön az első hozzászóló

Várjuk hozzászólását!

Az Ön email címe nem kerül nyilvánosságra.


*


Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..