Az EIZO szoftvere új papírfajtákat támogat

Az EIZO Quick Color Match screen-to-print szoftver-megoldása, amely a fotósok számára nagyban leegyszerűsíti a színmenedzselést, mostantól további tizenhárom – ILFORD és Pictorico – papírfajtát támogat.

A Quick Color Match szoftvert az EIZO és az Adobe, a Canon és az Epson együttműködésével fejlesztették ki, és 2016 szeptemberétől használják különféle Canon és Epson papírok támogatására, ami a munkafolyamatot simábbá teszi a Canon és Epson nyomtatók használatakor. Az EIZO azonban továbbfejlesztette a szoftvert (2.1-es verzió), amely most már négy gyártó összesen 26-féle papírjához használható. A papírfajták teljes listája megtalálható a www.eizoglobal.com/i/qcm-paper/ webcímen.

Az EIZO ColorEdge sorozatának legtöbb monitora együttműködik a Quick Color Match szoftverrel, beleértve a legújabb modelleket. Így most a ColorEdge monitort használók többféle opció birtokába jutottak a kreatív fényképészeti projektekhez. A Quick Color Match kiváló válasz a screen-to-print munkafolyamat komplexitására, és a színmenedzsment egyszerűsítésére a színhű fotók készítésekor a választott papírfajtához igazodva.

A Quick Color Match 2.1-es verziója már elérhető és ingyenesen letölthető a www.eizoglobal.com/i/download/qcm weboldalról.

monitorinfo.hu

Legyen Ön az első hozzászóló

Várjuk hozzászólását!

Az Ön email címe nem kerül nyilvánosságra.


*


Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .