BenQ designer monitor USB-C dokkolóval: PD2710QC

A BenQ PD2710QC 27”-es, QHD (2560×1440) felbontású, IPS LED monitor 100% sRGB színpontossággal és széles betekintési szöggel rendelkezik. A monitor, a világon elsőként USB-C dokkoló állomást is kínál, valamint személyre szabható a különféle igényeknek megfelelően, így akár CAD/CAM, animáció, Rec. 709 stb. üzemmódban is használható.

„A PD2710QC-t tervezők számára alakítottuk ki, hogy professzionális inspirációjuk életre kelhessen” – mondta Conway Lee, a BenQ Corporation elnöke. „Olyan újítások, mint az USB-C technológia, a Technicolor teljesítmény és az úttörő szemvédő technológiák szemet gyönyörködtető formába öltöztetve növelik a kreativitást és a termelékenységet.”

A világ első designer monitora USB-C dokkoló állomással
A PD2710QC egyetlen kábelen, USB-C csatlakozással teszi lehetővé a notebookok töltését, az adatátvitelt, az Internethez való csatlakozást, az audió és videó átvitelt. A PD2710QC párhuzamosan akár 61 W teljesítményt kínál notebookok vagy mobil eszközök számára. A PD2710QC 5 Gbps szuper sebességű USB-C csatlakozása beépített elosztóként üzemel, így a többféle audió, videó, hálózati és USB port lehetővé teszi tömörítetlen 2K QHD videó minőség megjelenítését.

Minősített professzionális színek és képteljesítmény
A PD2710QC 100%-ban lefedi az sRGB és a Rec. 709 színtartományokat, így garantáltan pontos és egységes színrenderelést, valamint széles betekintési szöget tesz lehetővé a beépített IPS panel. Ezen felül a PD2710QC egységes és pontos színei a média és a szórakozató ipar által Hollywoodban is alkalmazott Technicolor szigorú követelményeinek is megfelelnek.

A PD2710QC képminősége a 2K QHD (2560 x 1440) felbontásnak is köszönhető, amellyel professzionális megjelenítést kínál mérnökök, grafikus művészek és fotósok számára. A PD2710QC különféle üzemmódjai – mint a CAD/CAM, animáció, és a Darkroom – megváltoztatják a megjelenítés karakterisztikáját, így optimális vizuális élményt kínálnak minden speciális felhasználáshoz.

Szemvédő technológia

A tervezők szemének biztonságát és kényelmét szolgálja a PD2710QC szemvédő technológiája. A villogásmentes technológia hatékonyan csökkenti a szem fáradását előidéző képvillogást, valamint az alacsony kékfény-üzemmód kiszűri, illetve redukálja a szemnek káros kék tartományt, amely akár látáscsökkenéséhez is vezethet.

A PD2710QC dizájnja megnyerő: minimalista keret körben a kijelző körül, fém hatású ezöstös szín. A monitor VESA falirögzítés-kompatibilis, beépített hangszórókkal, HDMI és DisplayPort bemenetei is vannak.

A BenQ monitorokról további információt a BenQ.hu weboldalon talál.

(Forrás: BenQ)

Legyen Ön az első hozzászóló

Várjuk hozzászólását!

Az Ön email címe nem kerül nyilvánosságra.


*


Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .