BenQ ZOWIE 360 Hz-es TN paneles monitor

A BenQ közzétette a részleteket a ZOWIE XL2566K jelű gaming monitoráról. A képernyő mérete 24,5”, a felbontás 1080p, a max. frissítési frekvencia 360 Hz. Ezt a BenQ megfejelte azzal, hogy más 360 Hz-es monitoroktól eltérően TN panelt szerelt ebbe a monitorba. Tudvalévő, hogy a versenyekre járó gamerek a TN panelt kedvelik a legjobban, a kiemelkedően alacsony válaszideje miatt.

A BenQ szerint kiemelendő még az új monitorban alkalmazott DyAc+ technológia (a BenQ mozgáselmosódás-csökkentő technológiája), amelynek köszönhetően az XL2566K mozgásvisszaadásának tisztasága jobb, mint bármely más monitoré ebben a kategóriában.

Az XL2566K kontrasztaránya 1000:1, fényereje 320 nit, a betekintési szög pedig 170/160 fok. A színspecifikációt és a válaszidő pontos értékét a gyártó még nem hozta nyilvánosságra.

A fő csatlakozók: egy DisplayPort 1.4-es és két HDMI 2.0-ás port, és egy jack hüvely a fejhallgató számára. A képernyő minden irányban állítható, plusz felszerelhetők rá a monitorhoz mellékelt árnyékoló lapok (a két oldalán).

Az XL2566K-nak van még egy fontos tartozéka: az 5-utas S-Switch 5-utas „távvezérlő”. A monitor „XL Settings” szolgáltatásával együtt – mely utóbbi lehetővé teszi a saját beállítások megosztását a csapattársakkal, barátokkal és szurkolókkal. Az újratervezett felhasználói kezelőfelület lehetővé teszi, hogy a játékos testre szabhassa azokat az FPS beállításokat, amelyeket gyorsan el akar érni, és ezt egy gombnyomással megteheti.

Az XL2566K jelenleg előrendelhető a BenQ USA weboldalán, a szállítás várható ideje október közepe. Az európai értékesítés ideje és ára egyelőre nem ismert.

Forrás: https://zowie.benq.eu/en-eu/monitor/xl2566k.html?utm_source=twitter&utm_medium=social&utm_campaign=xl2566k&utm_content=announcement#smoothness

vagy

https://zowie.benq.com/en-us/monitor/xl2566k.html

 

moninfo

Legyen Ön az első hozzászóló

Várjuk hozzászólását!

Az Ön email címe nem kerül nyilvánosságra.


*


Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .