SuperWide monitor a Philipstől

Az MMD (a Philips monitors márka licencpartnere) bemutatta a 439P9H SuperWide ívelt LCD monitort. A szuperszéles munkaterülettel rendelkező, DisplayHDR 400 minősítésű, 43” képátlójú, ívelt képernyőjű készülék olyan termelékenység-növelő funkciókkal van ellátva, mint pl. a beépített USB-C dokkolóállomás, a készülékházból kiemelkedő Windows Hello webkamera és a MultiClient integrált KVM kapcsoló. Emellett számos kényelemnövelő szolgáltatása is van.

A Philips 439P9H-t a gyártó az üzleti szféra számára fejlesztette ki, ahol fontos a termelékenység és nagy látható munkaterület. 32:10-es SuperWide formátumával és 3840 x 1200 felbontásával ez a modell könnyedén helyettesíteni tud két 16:10 oldalarányú nagyteljesítményű monitort, így időt és helyet takarít meg, valamint csökkenti a rendezetlen kábeltömeget is.

Az 1800R görbület célja, hogy növelje a felhasználó látóterét, csökkentse a torzulást és bevonja a perifériás látás zónáját is, ezáltal optimális megtekintési kényelmet és olyan lebilincselő, finoman immerzív hatást ér el, amely plusz előnyként a koncentrációt is fokozza. A MultiView technológiával és a MultiClient integrált KVM kapcsolóval ellátott monitor aktív kettős csatlakozást és megtekintés tesz lehetővé, így a felhasználók több eszközről egyszerre tudnak multitask feladatokat végrehajtani. A gamerek számára az Adaptive-Sync technológia biztosít képtöréstől és akadozástól mentes játékélményt.

Az áramellátást is biztosító beépített USB-C dokkolóval rendelkező 439P9H monitor kényelmes funkciók széles skáláját nyújtja a felhasználók számára, mindezt egyetlen vékony és megfordítható USB-C csatlakozóval. Az olyan perifériák, mint a billentyűzet, az egér vagy az RJ-45 hálókábel közvetlenül csatlakoztathatók a monitor dokkolójához, a laptopokat pedig nagyfelbontású videók, fájlok rendkívül nagy sebességű átvitele és feltöltés céljából össze lehet kapcsolni a monitorral. A csatlakoztathatóság még soha nem volt egyszerűbb és rugalmasabb.

Egyéb kényelmi funkciók: a LowBlue mód védelmet nyújt a szemfáradás ellen, az EasyRead mód kellemes, papírszerű olvasási élményt kínál, a készülékházból kiemelkedő, arcfelismerés technológiával ellátott Windows Hello webkamera biztonságos bejelentkezést nyújt, míg a dönthető, forgatható és beállítható magasságú állvány vagy egy VESA konzol gondoskodnak a kényelmes megtekintési helyzetről.

A Philips 439P9H monitor 2019 novemberétől megvásárolható 979 € ajánlott kiskereskedelmi áron.

További információk a Philips monitorokról: https://www.philips.hu/c-m-so/monitorok

monitorinfo.hu

Legyen Ön az első hozzászóló

Várjuk hozzászólását!

Az Ön email címe nem kerül nyilvánosságra.


*


Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .