Új Acer Nitro monitorok: XV3 sorozat

Az Acer nemrégiben bejelentette új Nitro gaming monitorait, melyek a játékokat életre keltik. Az új Acer Nitro XV3 sorozat négy új monitort tartalmaz, olyan gamerek számára tervezve, akik extrém magas képfrissítési frekvenciára és nagy felbontásra vágynak, sima játékmenet mellett, elfogadható áron.

Az új Nitro monitorok NVIDIA G-SYNC kompatibilisek, így természetesen képesek az adaptív szinkron működésre, azaz a frissítési frekvencia a pillanatnyi képfrekvenciával (variable refresh rate, VRR). Alapbeállításként csatlakoztathatjuk a monitorokat NVIDIA GeForce GTX 10xx, valamint RTX 20xx sorozatú kártyákhoz, melyek támogatják a dinamikus frissítési frekvenciát, ezáltal biztosított az elmosódástól és járulékos késleltetéstől mentes megjelenítés. Az új IPS paneles monitorok biztosítják a gamerek számára a nagy felbontású játékélményt, valamint az 1 ms válaszidőt is; a Visual Response Boost (VRB) pedig a sima, könnyezés-mentes játékélményt garantálja.

A Nitro XV3 sorozatú modellek az Acer legújabb Agile-Splendor technológiáját is megkapták, amely a kijelzőpanelt optimalizálja, valamint 99%-os sRGB színtartományt is kapunk. A DisplayHDR 400 tanúsítványú monitorok akár 1 ms-os ultragyors válaszidőt nyújtanak, amely elmosódásmentes képalkotást, és realisztikus, természetes megjelenítést adnak. Akár 240 Hz képfrissítés is elérhető, ennek révén a gamerek számára lehetőség nyílik még nagyszerűbb vizuális élmény mellett élvezni a kristálytiszta grafikát.

Az Acer Nitro gaming monitorok négy konfigurációban érhetők el: két modell 27”, kettő pedig 24,5” képátlójú:

  • Acer Nitro XV273US: 27”, WQHD, 165 Hz
  • Acer Nitro XV273 X: 27”, Full HD, 240 Hz
  • Acer Nitro XV253Q X: 24,5” Full HD, 240 Hz
  • Acer Nitro XV253Q P: 24,5”, Full HD, 144 Hz

Mindegyik monitor tartalmazza az Acer Game Mode-ot, 8 kijelző-presetet a megjelenítés optimalizálása érdekében, különböző profilokkal: Action, Racing, Sport, User, Standard, ECO, Graphic és Movie módok állnak rendelkezésre. Az üzemmódok egyszerűen elérhetők hotkey segítségével, vagy az OSD menüből. A beépített Black Boost által a gamerek 11 feketeszint-opcióból választhatnak, optimalizálva a vizuális élményt, valamint magát a játékmenetet is jelentősen megkönnyítve: könnyebb feldedezni az ellenséges osztagokat, fedezékbe is egyszerűbb bújni, vagy akár könnyebb észrevenni, és írányba állni a versenypálya masszív kanyarjaiban.

Az Acer VisionCare tartalmazza a Flickerless, a BlueLightShield, a ComfyView technológiákat, általuk még komfortosabb a játék, még hosszabb periódusokon keresztül is. Az Acer Nitro XV3 sorozat ergonómikus dizájnt kapott, 20 fokban dönthető- és állítható felső résszel. A gamerek így megtalálhatják minden esetben a legmegfelelőbb szögeket, pozíciókat. A monitorok gyorsan szétszedhetők, így akár pillanatok alatt a falra is szerelhetőek a VESA szabványos szerelvény segítségével.

(Forrás: Acer)

monitorinfo.hu

Legyen Ön az első hozzászóló

Várjuk hozzászólását!

Az Ön email címe nem kerül nyilvánosságra.


*


Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .