Új gamer monitor a BenQ-tól

A BenQ nemrégiben bemutatta legújabb gamer monitorát, az EX2780Q-t, amely 27”-es IPS panellel, HDRi és FreeSync technológiákkal van felszerelve. A monitor 2560 x 1440 pixeles felbontásával kiváló képminőséget biztosít. Csatlakozói között megtalálható a korszerű USB-C port. A biztonságos állvány és a beépített hangszórók kifinomult, fémbarna színben pompáznak, ami bármely modern környezetben odavonzza a szemet. Az EX2780Q a konzoljátékok teljes sorozatához használható, és a 24p videoformátum támogatásának köszönhetően garantálja a tökéletes videoélményt.

A BenQ gamer monitor portfóliójának legújabb tagja függőlegesen és vízszintesen is 178°-os betekintési szöget kínál, 95%-os DCI-P3 színtér lefedettséggel. A frissítési frekvencia 144Hz, a dinamikus szinkront pedig az AMD FreeSync technológiabiztosítja, amely torzításmentes és folyamatos játékmenetet garantál. A BenQ által kifejlesztett HDRi technológiával az EX2780Q  új szintre hozza a vizuális élményt. Az intelligens fényerő-szabályozó tiszta és valósághű részleteket jelenít meg még sötét területeken is, és kiemelkedő vizuális segítséget ad a játékosoknak a sötét jelenetekben zajló eseményekre vonatkozóan.

Távirányítóval is vezérelhető speciális effektek

Számos speciális képmód áll rendelkezésre az EX2780Q készüléken, például: Visual Edge – a jobb vizuális effektusokhoz, Black eQualizer – a kép sötétebb részeinek megvilágításához a részletek jobb áttekinthetősége érdekében.

A Color Vibrance lehetővé teszi a színintenzitás pontos beállítását, és a kép illesztését a különféle játékmódok speciális igényeihez. A monitor beállításait megváltoztathatjuk a könnyen használható távirányítóval.

A távirányítón elérhető parancsikonokkal a képi üzemmódok egyszerűen és gyorsan válthatók, köztük a HDRi, a szemvédelmi szolgáltatások vagy a különféle játékokhoz tartozó üzemmódok. A hangszórók hangereje is szabályozható a távirányítóval. Amikor a távirányító nincs használatban, akkor egy praktikus és elegáns mélyedésbe helyezhető a monitor állványában.

A szinte keret nélküli kijelzőnek köszönhetően az EX2780Q ideális multimonitoros használatra. A BenQ EX2780Q rendelkezik HDMI és DisplayPort bemenetekkel, és audiokimenettel a fejhallgató számára; valamint több forrásból származó multimédia tartalom lejátszásához USB-C  bemenettel (egykábeles csatlakoztathatóság).

Beépített gazdag hangzás

A két beépített 2.1 treVolo hangszóró (2 x 2 watt + 5 watt mélynyomó) fokozza a játékban történő elmerülést. Öt különféle audiobeállítás (rock/parti, mozi, beszéd/ének, pop/élő és játék) biztosítja az optimális hangzást – a gazdag mély- és a tiszta magashangok révén – a játék élményének intenzívebbé tételéhez.

Szemvédelem hosszú játékmenet során

A BenQ iparági vezető szemvédelmi technológiái beépítésre kerültek az EX2780Q monitorba is. Az alacsony kékfény, a villogásmentes megjelenítés technológiái jelentősen csökkentik a szem fáradását, és aktívan segítenek a szem egészségének megőrzésében, még hosszú játékmenet során is.

A Brightness Intelligence Plus technológia emellett automatikusan, a környezeti fénynek megfelelően állítja be a fényerőt és a színhőmérsékletet a használat során, így javítva a nézési élményt. A felhasználó -5 ° és + 15 ° közötti tartományban döntheti a képernyőt, így optimálisan alkalmazkodik az adott helyhez.

(Forrás: BenQ)

monitorinfo.hu

Legyen Ön az első hozzászóló

Várjuk hozzászólását!

Az Ön email címe nem kerül nyilvánosságra.


*


Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .