Úttörő BenQ fejlesztés: Brightness Intelligence Plus

A BenQ QHD felbontású, IPS panellel szerelt legújabb monitora különleges szabályozási technológiát tudhat magáénak: képes a környezeti megvilágításnak megfelelő folyamatos szabályozásra az optimális szemvédelmet és az állandó színhelyes megjelenítést biztosítva.

A szórakoztatásra szánt EW2770QZ prémium LED LCD modell 27” átlóméretű, és a fent említett intelligens szabályozás a BenQ Brightness Intelligence Plus (B.I.+) technológiájának köszönhető. A monitorba épített innovatív fényérzékelő jele a környezeti fény mennyiségének és minőségének megfelelően állítja a monitor fényerejét és színhőmérsékletét. A B.I.+ személyre szabja az EW2770QZ kijelzőjét, amellyel védi a felhasználó szemét és optimális képminőséget szolgáltat.

Conway Lee, a BenQ Corporation elnöke szerint a „Az EW2770QZ egy tökéletes, újgenerációs luxus megjelenítő. Kombinálja a jelen kiválóságait – a nagy felbontást, az IPS technológiát és az sRGB színtartományt – a jövő elvárásaival, amelyet a felhasználók a dinamikus képminőséggel és a szemvédelemmel szemben támasztanak.”

Az EW2770QZ a környezeti fény érzékelése mellett – folyamatosan és párhuzamosan – a megjelenített tartalmat is elemzi, amivel elkerülhető, hogy a sötét jelenetek túlexponáltak legyenek a világosabb részek optimális, tiszta megjelenítése mellett. Amikor a fényerő csökken, a B.I.+ korrigálja a színezetet és a telítettséget, annak érdekében, hogy megtartsa a színek pontosságát és a finom átmenetek minőségét.

A B.I.+ vizuális kényelmét kiegészítve az EW2770QZ villogásmentességet és alacsony kékfény-kibocsátást is kínál. A villogásmentes technológia kiküszöböli a vibrálás okozta szemterhelést és fáradást, az alacsony kékfény-kibocsátás üzemmód pedig a megjelenített tartalomtól függően szűri ki a káros kék fényt, amellyel megvédi a szemet az irritációtól és az elfáradástól.

Az EW2770QZ stílusos, minimalista kávája széltől-szélig, mind a négy oldalon vizuálisan növeli a felületet. A monitor VESA kompatibilis fali kerettel falra is felszerelhető. Beépített hangszórókkal és HDMI, valamint DisplayPort csatlakozókkal is fel van szerelve.

A BenQ prémium monitorairól további információt a http://www.benq.com/product/monitor/video_enjoyment/ weboldalon talál az érdeklődő olvasó.

(monitor.hu)

Legyen Ön az első hozzászóló

Várjuk hozzászólását!

Az Ön email címe nem kerül nyilvánosságra.


*


Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .