HP U28: 4K-UHD modell, USB-C

E sorok írásakor az amerikai piacon már elérhető a HP U28 típusjelű, 4K-UHD (3840 x 2160 képpont) natív felbontású monitora. Frissítési frekvenciája 60 Hz, az átlóméret 28”, a színtartomány lefedi az sRGB-t. Néhány további adat: IPS panel 1000:1 kontraszttal, 4 ms GtoG válaszidő, max. 400 cd/m² fénysűrűség. Mivel a monitor HDR támogatást is nyújt, ez a fényerő a VESA DisplayHDR 400-as minősítésnek felel meg.

A kép a képben módot a szokásos módon, az OSD segítségével lehet aktiválni. Az adatlap szerint a csatlakozófelületen megtalálható a HDMI 2.0 és a DisplayPort 1.2. Az USB 3.1 hub három downstream és egy upstream porttal rendelkezik. A készüléken van fejhallgató kimenet és – ami kiemelendő – egy USB-C port (DP alternatív móddal), amely 65 W tápteljesítmény kiadására is képes. A kékfényszűrés, a VESA szerelhetőség (100 x 100 mm), a forgatás, a döntés, az elfordítás és a magasság állítása ergonómiai jellemzőként szerepelnek.

A HP U28-as a gyártó webshopjában jelenleg 410 dollárért kapható. Az európai bevezetés is küszöbön áll, de az időpont még nem ismert.

További információ: https://store.hp.com/us/en/pdp/hp-u28-4k-hdr-monitor

monitorinfo.hu

Legyen Ön az első hozzászóló

Várjuk hozzászólását!

Az Ön email címe nem kerül nyilvánosságra.


*


Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .