32:9 formátumú LG UltraWide monitor a CES-en

Az LG Electronics a CES-en mutatja be az Ultra monitorcsalád legújabb tagjait, köztük a kiemelkedően hatékony munkavégzést támogató UltraWide, valamint a játékélményt új szintre emelő UltraGear készülékeket.

Az LG a 49”-es 49WL95 monitort a képernyő előtti munkavégzés maximális hatékonysága érdekében alkotta meg, míg az UltraGear 38GL950G a képminőséget és a gyors képfrissítést ötvözi, hogy a játékosok számára valóban magával ragadó élményt nyújtson.

A legújabb UltraWide monitor széles, 32:9 képarányú ívelt kijelzője kivételes képminőséget nyújt. A 49WL95 mérete és formátuma révén kiváló megoldást jelent azok számára, akik eddig több képernyőn dolgoztak egyszerre. A 49 hüvelykes képátló és a különleges képoldalarány révén az LG UltraWide egyszerre több feladathoz is használható. A két, egymás mellé helyezett, egyenként 27 hüvelykes átlójú QHD képernyő felbontásának megfelelő 5120×1440 pixel, valamint a 108 pixel/hüvelyk (PPI) képpontsűrűség optimális képminőséget biztosít ahhoz, hogy a dokumentumok könnyebben olvashatók, a videók és a képfájlok pedig könnyebben szerkeszthetők legyenek.

Az LG fejlett IPS technológiájának felhasználásával a legújabb UltraWide monitor pontos színvisszaadásra képes, amely az sRGB színtér 99 százalékát lefedi. A HDR10 formátum támogatásának köszönhetően pedig a készülék HDR játékokat és videókat is képes kezelni.

A hatalmas képernyő lehető legjobb kihasználásához az LG UltraWide monitor Picture-by-Picture (PBP) üzemmódot kínál, amellyel több forrásból származó tartalmakat tekinthetünk meg egymás mellett, illetve egyszerre számos alkalmazást is kezelhetünk a képernyőn. A Dual Controller szoftver révén több eszközhöz csatlakozhatunk, melyeket egyetlen egérrel és billentyűzettel irányíthatunk zökkenőmentesen a Picture-by-Picture módnak köszönhetően. Az USB Type-C portokon keresztül a felhasználók egyidőben továbbíthatnak adatokat és tölthetnek eszközöket – akár laptopokat is.

A CES-en bemutatkozik az LG játékosoknak szánt új, Nano IPS UltraGear monitora is, mely az NVIDIA G-SYNC technológia támogatásával és 144 Hz-es képfrissítéssel biztosítja a gyors, folyamatos és szakadásmentes játékélményt. A 3840 x 1600-as felbontású monitor képes a DCI-P3 színtér 98 százalékának megjelenítésére. Az UltraGear monitor 21:9 képaránya, ívelt képernyője és a gyakorlatilag káva nélküli kialakítás mellett a készülék hátuljára szerelt világítás is látványos: a felhasználók a játék hangulatát tükröző hatféle színt állíthatnak be, ráadásul a háttérfény a szemfáradtság megelőzését is segíti.

Forrás: LG Electronics

Legyen Ön az első hozzászóló

Várjuk hozzászólását!

Az Ön email címe nem kerül nyilvánosságra.


*


Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .