4K, 32”-es professzionális Philips monitor

Szeptember közepén mutatták be a Philips új, 31,5”-es, USB-C dokkolásal ellátott, 4K-UHD felbontású, széles színterű Philips Brilliance 328P6VUBREB monitort. A készüléket professzionális felhasználásra tervezték. Ráadásul a monitor teljesíti a VESA DisplayHDR 600 követelményeit. Gyors adatátvitelt biztosító USB 3.1-es porttal és RJ45 hálócsatlakozóval van felszerelve. Kényelmi funkciói: a LowBlue mód, a MultiView és a SmartErgoBase.

A monitornak beépített USB 3.1-es USB-C dokkolója van, amely áramellátást is biztosít. A perifériák, mint az egér, a billentyűzet és a hálózat egyszerűen csatlakoztathatók. A laptop egyetlen USB-C kábellel csatlakoztatható, amely – mint említettük – a tápellátást, illetve töltést is biztosítja.

A panel 10-bites, így biztosítva a nagy dinamikatartományt és a széles színteret. Ez utóbbit a Philips Ultra Wide Color-nak nevezi, amiből nem derül ki, hogy pontosan (vagy közelítőleg) melyik szabványos színtartományt fedi le. Mindenesetre a gyártó a készüléket elődlegesen a grafikusoknak, fotósoknak, építészeknek, egyéb tervezőknek és programozóknak ajánlja, így feltételezhető, hogy az Adobe RGB színtartományt produkálni tudja (?). Elképzelhető, hogy a DCI-P3 színkészlet színeinek megjelenítésére is alkalmas, illetve ilyen emulációval rendelkezik.

A Philips Brilliance 328P6VUBREB ez év novemberétől lesz kapható, 639 euró fogyasztói áron.

monitorinfo.hu

Legyen Ön az első hozzászóló

Várjuk hozzászólását!

Az Ön email címe nem kerül nyilvánosságra.


*


Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .