Új Acer Predator és Nitro UHD monitorok

Néhány nappal ezelőtt négy új 27”-es gaming monitort mutatott be az Acer: egy Predator és három Nitro modellt. A Predator XB273K natív felbontása 3840 x 2160 pixel (UHD), a frissítési frekvencia pedig 144 Hz – már csupán ez a két tulajdonsága is kivételes játékélményt nyújt. Talán mondanunk sem kell, hogy az Nvidia G-Sync dinamikus szinkron funkciót is beépítették a készülékbe, amely a játék aktuális képkocka-számához igazítja a frissítési frekvenciát.

Az XB273K IPS panelt kapott, színtartománya DCI-P3, emellett megfelel a VESA DisplayHDR 400 tanúsítványnak is. Az Acer ErgoStand design biztosítja a képernyő könnyű és pontos beállítást az igények szerint. A hosszan tartó játékhoz manapság már elengedhetetlen a szemkímélő beállítás használata – ez esetben az Acer VisionCare funkciójával.

Az új Nitro sorozat legtöbbet tudó tagja a szintén UHD felbontású Nitro XV273K, IPS panellel és 144 Hz frissítéssel, 90%-os DCI-P3 lefedettséggel. A dinamikus szinkron itt az AMD FreeSync technológiájával valósul meg. Ez a készülék is rendelkezik a VESA DisplayHDR 400 tanúsítvánnyal.

A másik két Nitro modell közül az XV272U szintén IPS paneles, a felbontása WQHD, frissítése 144 Hz, PCI-P3 lefedettsége 95%-os. Az XF272U ezzel szemben TN paneles (ezt a gamerek az ultra rövid válaszidő miatt kedvelik), frissítése szintén 144 Hz, és színtartománya 90%-ban fedi le a DCI-P3 színteret.

Mindegyik új monitorokba beépítették az Acer VisionCare Flickerless, a BluLightShield és ConfyView technológiákat, továbbá a VESA mount lehetővé teszi a monitorok falra szerelését.

monitorinfo.hu

Legyen Ön az első hozzászóló

Várjuk hozzászólását!

Az Ön email címe nem kerül nyilvánosságra.


*


Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .