A ZOWIE csatlakozik a VCT EMEA-hoz

A ZOWIE hivatalos display-partnerként csatlakozik a VCT EMEA-hoz a 2022-es szezon hátrelévő részében

Mivel a VCT Stage 2 Challengers EMEA az év eleje óta folyamatban van, és az EMEA Last Chance selejtezők is közelegnek, ezért örömmel jelentjük be, hogy a BenQ/Zowie, mint professzionális e-Sport felszerelés gyártó – amely hosszú múltra tekint vissza az FPS e-Sport területén – csatlakozik a VALORANT Champions Tour EMEA-hoz a 2022-es szezon hivatalos display-partnereként.

A ZOWIE minden héten bemutatja a legjobb 5 játékot a VCT EMEA régióban, kiemelve néhány feledhetetlen pillanatot, mind a VCT EMEA Challengers 2. szakaszából, mind a VCT EMEA Last Chance selejtezőjéből. A ZOWIE-val együttműködve a legjobb 5-öt a hivatalos VCT EMEA közösségi média csatornákon teszik közzé, ahol továbbra is páratlan témákat tartalmazó posztok láthatók az epizódokból.

„Ez egyedülálló alkalom számunkra, ezért nagyon örülünk, hogy a Valorant and Riot Games nemzetközi eseményén kezdhetjük meg ezt a partnerséget” – mondta Steve Chu, a BenQ Europe elnöke. „Az e-Sports monitorok terén erős pozícióval rendelkező vállalatként hiszünk abban, hogy ZOWIE termékeink extra előnyökkel járhatnak a játékosok számára szerte a világon, olyan különleges funkciókkal, mint például a DyAc+™ technológia és az XL Setting to Share™.”

„Örömmel üdvözöljük a ZOWIE-t a VCT EMEA 2022 hátralévő szezonjának hivatalos display-partnereként” – mondta Christian Sponziello, a Riot üzletfejlesztési és partnerségi menedzsere. „Alig várjuk, hogy szorosan együttműködhessünk, és kiemelhessük a VCT EMEA Challengers Stage 2 és a VCT EMEA Last Chance selejtezők legjobb pillanatait a ZOWIE Top 5 tartalom sorozatában.”

„Nagy örömünkre szolgál, hogy egy ilyen jól ismert szervezetet üdvözölhetünk a VCT EMEA Circuit versenyen, és alig várjuk, hogy megünnepelhessük csapataink néhány kiemelkedő pillanatát, amikor az év későbbi szakaszában a VCT Masters 2-n és a VCT Champions-on is megküzdenek a helyezésekért.”

Ne maradjon le a VCT EMEA Stage 2 Challengers akcióiról és feltétlenül nézze meg a VCT EMEA hivatalos közösségi média csatornáit a legújabb frissítésekért.

Forrás: BenQ

https://www.benq.eu/en-eu/news/events/zowie-joins-vct-emea.html

Legyen Ön az első hozzászóló

Várjuk hozzászólását!

Az Ön email címe nem kerül nyilvánosságra.


*


Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .