Acer monitorok az idei LoL világbajnokságon és az All-Star Event versengésen

Az Acer – mint már szeptemberben bejelentették – hivatalos szponzora volt a most (október 29-én záruló) öthetes rendezvénynek, a 2016 League of Legends World Championships-nek, a világ kiemelkedő LoL csapatai bajnokságának. Ez azonban nem minden, az Acer részvétele folytatódik a Barcelonában, a december 8-11. között megtartandó All-Star Event-en.

lol2016

Az Acer a világbajnokságot a Predator XB1 (XB241H) monitorokkal támogatta (egyebek mellett), és ezt teszi a barcelonai rendezvényen is. A 24”-es Full HD monitorba beépítették az Nvidia G-Sync adaptív szinkron megoldását, emellett a készülék 144 Hz-es frissítésű, ami 180 Hz-re is felhúzható – a profi játékosok ezt nyilván ki is tudják használni.

Más előnyei is vannak ennek a játékra kitalált monitornak. A játékosok gyorsan és könnyen válthatnak háromféle profil között, anélkül, hogy be kéne lépniük a menübe. Hasznos funkció a feketeszint beállításának lehetősége is, ha a sötétben megbújó ellenséget is jól akarja látni a játékos. A kék fény arányát csökkentő funkció szintén nem maradt ki a készülékből, hiszen a hosszú játék során szükséges lehet a szem kímélése.

xb241h_2

A Los Angelesben megtartott LoL világbajnokságon, amit röviden csak Worlds-nek szokás nevezni, 16 csapat vett részt, és a vetélkedés 2 millió dollár fölötti pénzdíjért több mint öt héten át tartott. A világbajnokság nyertese, az SK Telecom a Samsung Galaxy csapatával szemben győzött a döntőben. Az SKT-nek ez volt a harmadik megnyert világbajnoksága.

A decemberi All-Star Event-re a rajongók szavazatai juttatják be a kedvenc játékosokat. Tehát: Barcelona, december 8-11.

(monitorinfo)

Legyen Ön az első hozzászóló

Várjuk hozzászólását!

Az Ön email címe nem kerül nyilvánosságra.


*


Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .