Üzleti célú, ultravékony monitorok az EIZO-tól

Az EIZO két új 24”-es üzleti rendeltetésű monitort hoz piacra: a FlexScan EV2456 és a FlexScan EV2451 típusokat. A felhasználási célterület: kereskedelmi központok, irodák és vezérlőtermek.

A mind a négy oldalon „keret nélküli” és a cég legújabb ergonómikus állványával felszerelt monitorok natív felbontása WUXGA, illetve Full HD. A panel mindkettőben LED háttérvilágítású IPS panel. A tipikus fényerő 350 cd/m2 (EV2456), ill. 250 cd/m2 (EV2451).

Az EIZO a fényerő csökkentésére a saját hibrid rendszerét használja, ami még alacsony fényerő-szinteknél is észrevehetetlenné teszi a képernyő villogását. Nagyos sötét környezetben a fényerő akár 1 cd/m2-re is beállítható, ami a maximumnak kevesebb, mint 50%-a.

Néhány további jellemző: DP, HDMI, DVI-D és analóg VGA bemenetek, UB 3.0 hub, 2 x 1 W hangszóró, fejhallgató jack, sRGB, Movie, Paper és DICOM gyári presetek és két felhasználói mód, overdrive 5 ms G2G válaszidővel, kompatibilitás az EIZO Monitor Configurator szoftverrel. Auto EcoView a fényerő beállításához a környezet világosságának megfelelően, és EcoView Optimizer 2 a fogyasztás képtartalomtól függő optimalizálására.

(monitorinfo)

Legyen Ön az első hozzászóló

Várjuk hozzászólását!

Az Ön email címe nem kerül nyilvánosságra.


*


Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .