Az Acer Predator Z301CT megkapta a CES „Legjobb innováció” díját

A minden év januárjában megrendezett CES fogyasztói elektronikai kiállítás (Consumer Electronics Show) szakértői a legjobbnak minősített termékeket – előzetes értékelés alapján – különféle díjakkal jutalmazzák.

A „Perifériák” kategóriájában a 2017-es „Legjobb innováció” díját ezúttal az Acer egyik új monitora, a 30”-es Predator Z301CT, 21:9 formátumú, ívelt készüléke nyerte el. A játékra tervezett monitor natív felbontása 2560 x 1080, a képfrissítés legnagyobb frekvenciája 200 Hz, a válaszidő 4 ms, ennek következtében (különösen a nagy frissítési frekvencia miatt) a mozgáselmosódás szinte elhanyagolható mértékű. Az Nvidia G-Sync technológiáját szintén integrálták a készülékbe, amely az egyébként lehetséges késleltetést, akadozást (stuttering) és képtörést (tearing) gyakorlatilag megszünteti.

A fentiek tehát különleges képességekkel ruházzák fel a monitort a játékosok számára, ám mindezt tetézi – és a díj odaítélésekor is ez lehetett az egyik fő szempont – az „eye tracking” funkció, azaz a szemmozgással való vezérlés, amelyet a Tobii Tech nevű svéd cég dolgozott ki, a technológia első számú szakértője.

A CES látogatói január elején közelről is megtekinthetik az új Acer monitort.

(monitorinfo)

Legyen Ön az első hozzászóló

Várjuk hozzászólását!

Az Ön email címe nem kerül nyilvánosságra.


*


Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .