AOC AGON gaming monitor 240 Hz képfrissítéssel

Az AOC kihozta eddigi legmagasabb frissítési frekvenciájú, játékosoknak szánt AG251FZ monitorát. Mint a típusjelzés mutatja, 25”-es készülékről van szó, a a rövid válaszidő (1ms G2G) a TN panelnek köszönhető, a maximális frissítési frekvencia 240 Hz.

Az „adaptív szinkron” megoldások közül az AOC monitor a FreeSync-et alkalmazza, annak határai között képes a frissítést a mindenkori frame rate-hez igazítani – termeszétesen a megfelelő AMD videokártya plusz a FreeSync driver segítségével.

Néhány további jellemző: Ergo Dial ergonomikus állvány mindenféle állítási lehetőséggel, villogásmentes háttérvilágítás, Low Blue Light mód (a kék színösszetevő csökkentésének lehetősége) Low Input Lag mód, a sötét képrészletek kiemelése (Shadow Control), QuickSwitch billentyűblokk stb.

Az AG251FZ natív felbontása 1920 x 1080 pixel, négy képi bemenete közül három digitális: DVI, HDMI 2.0 és DisplayPort 1.2a, a negyedik az analóg VGA (minden eshetőségre).

A monitor ajánlott kiskereskedelmi ára 499 EUR, és 2017. januártól lesz kapható Európában.

További információ: http://aoc-europe.com/en/products/ag251fz

(monitorinfo)

Legyen Ön az első hozzászóló

Várjuk hozzászólását!

Az Ön email címe nem kerül nyilvánosságra.


*


Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .