AOC HDR gaming monitor: AG273QX

Az AOC bemutatta 27”-es (68,6 cm-es) új gaming monitorát, az AG273QX modellt. Ez a készülék az AGON termékcsalád 3. generációjának legújabb versenyszintű képviselője.

Az AOC tájékoztatása szerint a lövész, MOBA és arcade játékosok által áhított funkciók átfogó csomagját tartalmazó termék mind sebesség, mind képminőség szempontjából meg fog felelni a rajongóknak. Az AG273QX gaming tudása meggyőző: figyelemre méltó a 165 Hz frissítési sebesség és az 1 ms reakcióidő (MPRT).

Más gaming monitorokkal ellentétben, amelyek csak a sebességre koncentrálnak, az AG273QX egy olyan 27”-es VA panellel van ellátva, amely QHD (1440p) felbontást, finomabb részleteket és nagyobb kontrasztot kínál, az élénk, természetes színek érdekében pedig AOC Wide Colour Gamut széles színtartománnyal, és VESA DisplayHDR 400 tanúsítvánnyal rendelkezik. Az AMD FreeSync 2 HDR támogatás járulékos késleltetés nélkül teszi lehetővé a képtörés az akadozás megszüntetését.

A 165 Hz frissítési frekvencia azt jelenti, hogy az AG273QX kb. 6 milliszekundumonként  rajzol új képkockát, ami a versenyszerűen játszó gamereknek kiemelkedően fontos lehet. 1 ms-os MPRT válaszidővel kombinálva ez azt jelenti, hogy játékosok mozgáselmosódás-mentes képet láthatnak, így könnyebben nyomon követhetik ellenfeleik mozgását.

A VA panel 3000:1 statikus kontrasztarányt, ezáltal mély sötét árnyalatokat nyújt. A képernyő 400 nit fénysűrűségig (VESA DisplayHDR 400 minősítés) pontosan visszaadja a HDR tartalmat, például a fényes villanásokat és robbanásokat váltakozva a sötét játékok árnyalataival, így a játékos teljesen bevonódik a játékba. Az AMD FreeSync 2 HDR funkció alacsony késésű HDR hangfeldolgozást, alacsony frame rate kompenzációt (LFC), valamint elődjéhez hasonlóan kétöréstől és akadozástól mentes játékot biztosít

Az FPS játékok rajongói különösen kedvelni fogják a DialPoint funkciót, az AOC célzó jelzését, amely ha a játékban nincsen, egy célkeresztet helyez el a képernyő közepére. Továbbá az AOC Shadow Control funkciójával az OSD menüben világosabbá lehet tenni a sötét területeket és sötétebbé a világosakat, az AOC Game Colour pedig lehetővé teszi a színtelítettség és a szürkeárnyalatok növelését vagy csökkentését. A három előre konfigurált (FPS, Racing, RTS) és három személyre szabható játékmód hasznos előzetes beállításokhoz biztosít egyszerű hozzáférést. Az AGON 3 sorozat frissített OSD menüjével pillanatok alatt elvégezhetők a beállítások, és a felhasználók az OSD gombok használata nélkül akár a G-menü szoftveréből is elvégezhetnek további beállításokat.

Az AOC AGON AG273QX 2019 novemberétől lesz megvásárolható 509 € ajánlott fogyasztói áron.

További információ:

https://eu.aoc.com/en/gaming-monitors/ag273qx

(Forrás: united communications GmbH)

monitorinfo.hu

Legyen Ön az első hozzászóló

Várjuk hozzászólását!

Az Ön email címe nem kerül nyilvánosságra.


*


Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .