ASUS ROG Swift PG27VQ: 165 Hz, G-Sync

Az Asus bejelentette a népszerű ROG Swift család új tagját, a PG27VQ-t. A típusjel már elárulja nekünk, hogy 27”-es gamer monitorról van szó. A WQHD felbontású, ívelt kialakítású készülék görbülete 1800R.

Maximális frissítési frekvenciája 165 Hz, emellett G-Sync képességgel is ellátták (természetesen a beépített kiegészítő hardverrel). A G2G válaszidő a gyártó szerint 1 ms, amit az AU Optronics TN Film paneljének köszönhet. A sajtóközlemény nem beszél ULMB-ről, de ez talán ilyen frissítési frekvencia mellett nem is hiányolható.

Újdonság, hogy az Asus meglebegteti azt az információt, miszerint a PG27VQ kiválasztott változatai használni fogják a Quantum dot technológiát is, így feltehetően különböző altípusai lesznek ugyanennek a modellnek. A kvantumszemcsékkel megoldott háttérvilágítás az sRGB színtér 125%-ának megfelelő nagyságú területet fed le a színdiagramon.

A monitor újfajta hangulatvilágítást kapott a hátoldalon. Az RGB LED-ek az Aura Sync-hez kapcsolódnak, így a monitor fénye illeszkedni tud a szerkezet egyéb fényeihez. Ez lehetővé teszi a játékos számára a világítási effektus szinkronizálását a képernyőn zajló akciókhoz, továbbá egyéb Aura Sync-képes perifériákhoz – tág teret adva a személyes stílusnak.

A PG27VQ egyéb adatairól kevés információ van, de a G-Sync miatt egészen bizonyosan van rajta DisplayPort is. A készülék megjelenése a harmadik negyedévben várható, az ára egyelőre ismeretlen.

Forrás: ASUS

(monitorinfo.hu) 

Legyen Ön az első hozzászóló

Várjuk hozzászólását!

Az Ön email címe nem kerül nyilvánosságra.


*


Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .