Dell Alienware 360 Hz-es monitor

A gaming monitorok fejlesztésének egyik iránya a frissítési frekvencia növelése. Ennek jegyében hozta ki a Dell a 360 Hz maximális frissítésű Alienware AW2521H jelű típust. A képernyő 24,5” átlóméretű, a panel pedig IPS.

A rövid Dell sajtóközlemény szerint az Alienware 25 Gaming 360 Hz-es monitor (AW2521H) azoknak a játékosoknak való, akik nagyon gyors és nagyon reszponzív monitort szeretnének. A 360 Hz frissítési frekvenciájú AW2521H – amely háromszor olyan gyors, mint a legtöbb gaming monitor – az Nvidia G-Sync technológiáját is tartalmazza. A PC játékok a fentieknek köszönhetően hibátlanul futnak, gyakorlatilag képtörés és mozgáselmosódás nélkül, minden szögből nézve konzisztens módon.

Sajnos egyelőre nagyon kevés hivatalos információ elérhető a Dell monitoráról. Az Asus hasonló paraméterekkel rendelkező 24,5”-es készülékéről azonban tudjuk, hogy Full HD felbontású, szintén 360 Hz frissítésű, és natív G-Sync támogatású, hardveres G-Sync egységgel. Ennek azonban csak akkor van értelme, ha a Dell (és az Asus) közösen fejleszt az Nvidiával.

Forrás: Dell

projektor.hu

Legyen Ön az első hozzászóló

Várjuk hozzászólását!

Az Ön email címe nem kerül nyilvánosságra.


*


Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .