Fotósok, filmesek, tervezők! X-Rite i1Studio a színhűséghez

A színmérésben, kalibrációs megoldásokban és színmenedzsmentben közismert X-Rite cég új „start-to-finish” megoldással lepte meg a filmeseket, fotósokat és designereket. Az i1Studio névre keresztelt megoldás a cég szerint kivételes színpontosságot biztosít, továbbá konzisztens és előre jelezhető eredményeket a teljes munkamenetben.

Az i1Studio csomag a következő összetevőkből áll:

  • i1 Stúdió mérőműszer: a „minden-az-egyben” spectrophotometer az egyetlen műszer, amelyre a kreatív alkotóknak szüksége van a monitorok, projektorok, szkennerek, nyomtatók és mobil eszközök profilírozásához.
  • i1Studio szoftver: Az X-rite i1Profiler szoftverére alapozott i1Studio szoftver könnyen kezelhető felületet nyújt a különféle eszközök kalibrálásához és profilírozásához. Emellett tartalmaz egy új fekete fehár nyomtató modult egyedi profilok készítéséhez ötféle különleges megjelenéshez.
  • ColorChecker kamera-kalibrálás: standard 24-színű tábla az egyedi kameraprofilok generálásához, a fehéregyensúly és a semleges kezdőpont beállításához, ami lehetővé teszi a gondtalan szerkesztést. Külön szoftver és Adobe Lightroom plug-in van hozzá.
  • ColorTRUE Mobile App: Az Apple iOS mobileszközök kalibrálásának egyszerű módja a képek megtekintéséhez.

Az i1Studio elérhető vagy megrendelhető a X-Rite globális viszonteladói hálózatán keresztül, vagy közvetlenül online a http://www.xritephoto.comhttp://www.xritephoto.eu és http://www.xrite.com weboldalakon.

(monitorinfo.hu)

Legyen Ön az első hozzászóló

Várjuk hozzászólását!

Az Ön email címe nem kerül nyilvánosságra.


*


Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .