Megérkezett az LG 144 Hz-es, 21:9-es gamer monitora

A 21:9-es képformátumú monitorok szegmensében piacvezető LG Electronics bemutatta új, 34”-es UltraWide™ monitorát, amely az első 144 Hz-es 21:9-es készülék a világon.

Az LG az idei IFA szakkiállításon mutatta be IPS technológiával készült legújabb ívelt monitorát – típusjele 34UC79G –, amely mostantól Magyarországon is kapható. A 144 Hz frissítési frekvencia (ez már mutatja, hogy egy gamer  monitorról van szó) és a 21:9-es formátum mellett fontos jellemzője a Motion Blur Reduction (mozgáselmosódást csökkentő) technológia, és az akár 1 milliszekundumra csökkenthető válaszidő.

A monitor folyamatos, képtörésmentes játékélményt ad, az IPS panelek pedig pontos, torzításmentes, élethű színeket reprodukálnak, a gyártó szerint csaknem 180 fokos betekintési szögből.

lg_gamer2_cor

A 34UC79G-n a dinamikus akciószinkronnak (DAS) köszönhetően a legmozgalmasabb játékban sem késnek a képek. Mindezt az AMD FreeSyncTM megoldás teszi teljessé, amely a képtörés- és akadozásmentes, dinamikus képfolyamért felel. A monitor fekete szín stabilizátora a legmélyebb fekete tónusokról is jól látható, tiszta képet ad, így a klasszikus First Person Shooter játékok sötét zugokban megbújó karakterei sem maradnak észrevétlenek, a 21:9-es képformátumnak köszönhetően pedig olyan területek is láthatóvá válnak, melyek a 16:9-es képarányú monitorokon nem. Ívelt kialakításával a 34UC79G magával ragadó játékélményt ad, ezért nemcsak az FPS, de az RTS és a massive-multiplayer (MMORPG) játékosok is szeretni fogják.

Hogy a játék még élvezetesebb legyen, a fejlesztők célkeresztet is beépítettek a készülékbe, amivel a gamerek még pontosabban célozhatnak, az egérzsinór-vezető pedig mindehhez kényelmes, szabad mozgást biztosít a kéznek. Az állítható magasságú monitor könnyedén és stabilan illeszkedik bármilyen játékállomásba, a zsinórvezetőnek köszönhetően pedig eltűnnek a kusza drótok az asztalról. A monitor november közepétől kapható a hazai üzletekben, ajánlott fogyasztói ára bruttó 189.000 Ft.

(monitorinfo)

Legyen Ön az első hozzászóló

Várjuk hozzászólását!

Az Ön email címe nem kerül nyilvánosságra.


*


Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .