Extra széles színterű 4K Philips monitor

Az MMD (a Philips Monitors márka-licence partnere) bejelentette egy új, VA panellel készült 4K natív felbontású (UltraClear), extra széles színterű (UltraColor) 32”-es monitor megjelenését (típusjele 328P6VJEB).

A készülék a professzionális monitorpiacot célozza meg: CAD tervezőknek, grafikai designereknek, pénzügyi szakértőknek szánták, akiknek a produktív és hatékony munkához

kulcsfontosságú a finom részletek pontos és éles reprodukálása.

A Philips UltraColor technológiája a színtartományt a (csak elméletben létező) NTSC színtartomány 95%-ára terjeszti ki, szemben a tipikus 72%-kal. Ez természetesen különleges panelkialakítást tett szükségessé. Az UltraColor színek sokkal közelebb vannak a valóság színeihez, mint a hagyományos monitorok színei.

A 32”-es (pontosabban 31,5”-es) kijelző a színreprodukciós képességeket az UltraClear 4K (3840 x 2160 pixel) natív felbontással kombinálja, ezen felül a vertical alignment (VA) LCD technológiával kiemelkedően nagy kontrasztot biztosít. Ez rendkívül előnyös a fotós és grafikus alkalmazásokhoz. Meg kell említeni továbbá a készülék villogásmentes (flicker-free) megjelenítését, ami megelőzi a szem károsodását hosszan tartó munka esetén.

A monitor október végétől elérhető, az ára 599 angol font.

(monitorinfo)    

Legyen Ön az első hozzászóló

Várjuk hozzászólását!

Az Ön email címe nem kerül nyilvánosságra.


*


Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .