NEC monitor hardveres kalibrálhatósággal: PA271Q

A NEC MultiSync családjának legújabb tagját, a PA271Q monitort profi irodai és kreatív munkára tervezték. A 27”-es IPS panel háttérvilágítása GB-r LED, ami 100%-os sRGB és 99%-os Adobe RGB lefedettséget biztosít. Natív felbontása QHD, azaz 2560 x 1440 pixel.

Integrált színmenedzsment alkalmazásával, és a saját SpectraView Engine-jének köszönhetően kiemelkedő színhűségre képes. A hosszú távú színhelyesség érdekében van egy beépített kalibráló szenzora, de külső színmérő műszer használatát is támogatja. A közvetlen hardveres kalibrálást a monitor 14 bites 3D LUT-ja teszi lehetővé.

Egyéb jellemzők: 8 ms GtoG válaszidő, 1500:1-es kontraszt, 350 nit max. fénysűrűség és 60 Hz frissítési frekvencia. A készülék USB-C csatlakozót is kapott, így a kép, a hang továbbítása és a csatlakoztatott notebook táplálása egyetlen kábellel megoldható. Emellett van DisplayPort bemenete és kimenete (daisy chain-hez), mini DisplayPort-ja és 2db HDMI portja is. A 3.1-es USB hubnak 3 upstream és 2 downstream csatlakozója van. 2 db 1 W-os hangszórót is beépítettek a monitorba, és van egy fejhallgató-kimenet is rajta. Különlegesség, hogy több képernyős összeállításban egyetlen menüpontra kattintva tökéletes egyformaság érhető el.

(Forrás: NEC)

Legyen Ön az első hozzászóló

Várjuk hozzászólását!

Az Ön email címe nem kerül nyilvánosságra.


*


Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .