Predator Prime az Intel Extreme Masters fináléjában

Az Intel Extreme Masters (IEM) – a leghosszabb e-sport megmérettetés-sorozat – 11. évadának hivatalos partnereként az Acer hostolta az évadfináléhoz köthető Predator Prime Talk live TV streamet. Az esemény masszív résztvevői a csúcsra járatott csapatok, és a világ legnépszerűbb e-sport címei voltak – az IEM Katowice folytatta az epikus meccsek tradicionális közvetítését, amelyek egyébként újraértelmezték az e-sport bajnokságokat az elmúlt évek során.

Az eseményre a katowicei Spodek Arénában került sor, Lengyelországban. A gamer esemény két egymást követő hétvégén zajlott, február 25-26., illetve március 3-5. között. Minden játékos résztvevő kizárólag Acer XB241H monitorokon játszott, és mint tudjuk, az Acer Predator márka jól ismert a teljesítmény kapcsán – így kiváló résztvevői lehettek a bajnokságnak.

Victor Chien, az Acer digitális kijelző üzletágának első embere szerint: „Shanghai – Oakland – Korea – Katowice. Az Acer Predator XB241H monitorok több mint 27.550 kilométert utaztak az Intel Extreme Masters 11. évada alatt, és több mint 100 ezer órát működtek a játékosok élményét előtérbe helyezve.”

(monitorinfo.hu)

Legyen Ön az első hozzászóló

Várjuk hozzászólását!

Az Ön email címe nem kerül nyilvánosságra.


*


Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .