Monitorok mindennapi munkához: Samsung CH89, CH80 és SH85

A Samsung az idei IFÁ-n három új professzionális „munkamonitort” mutatott be: egy 34”-es, ultraszéles, ívelt típust (C34H89), egy 27”-es, ívelt modellt (C27H80) és egy másik 27”-es, illetve 23,8”-es, sík képernyős készüléket (S27H85). Ezek a monitorok rendre 3440 x 1440 (CH89), 1920 x 1080 (CH80) és 2560 x 1440 (SH85) felbontásúak, és USB-C interfésszel vannak felszerelve az egyszerű csatlakoztatás érdekében.

Mindhárom monitor kivitele „keretmentes”, azaz felül és kétoldalt szinte észrevehetetlen a szegély. A profi felhasználó testre szabhatják a tartalom megjelenítését a Samsung Easy Setting Box szoftverével. Ennek intuitív kezelőfelületén a felhasználó választhat az osztott képernyős sablonok és a képernyő-optimalizáló lehetőségek közül, kiválasztva a neki tetsző megtekintési paramétereket.

A kényelmes együttműködéshez és képernyő-megosztáshoz a CH80 és az SH85 képes a DisplayPort kimenet továbbhurkolására (Daisy Chain). Így az asztal aktuális tartalma kiterjeszthető egyetlen DP csatlakozón keresztül anélkül, hogy minden egyes monitort szinkronizálni kellene a PC-vel vagy más külső eszközzel.

Mindhárom modellen állítható a képernyő magassága, továbbá a képernyő dönthető és vízszintesen elfordítható. A CH80-as és az SH85-ös elforgatható portrait állásba is. A monitorok tartalmazzák a Samsung Flicker Free és Eye Saver technológiáját is, amelyek megóvják a szemünket hosszan tartó használat esetén.

További információ: https://news.samsung.com/global/samsung-electronics-debuts-three-new-professional-monitors-for-the-modern-workplace-at-ifa-2017

monitorinfo.hu

Legyen Ön az első hozzászóló

Várjuk hozzászólását!

Az Ön email címe nem kerül nyilvánosságra.


*


Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..