Profi NEC 4K monitor: PA311D

A 31,1”-es NEC MultiSync professzionális monitor tervezésekor a színhűséget, és a lehető legtöbbféle színtér szimulációt tartották szem előtt. A 17:10 formátumú készülék HDR támogatást is nyújt (PQ EOTF és HLG gradációs függvények).

A PA311D monitor IPS panelje 4096 x 2160 pixel natív felbontású („mozis” 4K), LED-es háttérvilágítása széles színtartományt tesz lehetővé, a beépített SpectraView engine pedig a pontos színvisszaadásért felel a teljes képernyőfelületen. A panel 10-bites (8 bit + FRC), statikus kontrasztaránya 1400:1, maximális fényereje 350 cd/m2, válaszideje 8 ms.

Csatlakozói között két DisplayPort 1.2, két HDMI 2.0 és egy USB-C portot találunk, mely utóbbi támogatja a DisplayPort Alt módot, és 65 W tápteljesítmény kiadására képes. Emellett van két USB 3.1 Gen 1 (B) és három USB 3.1 Gen 1 (A) csatlakozója, egy 3,5 mm-es jack fejhallgató-kimenete, és egy LAN hálócsatlakozója. Még egy plusz USB(A) port is rendelkezésre áll külső színérzékelő csatlakoztatásához, illetve USB flash drive dugaszolásához a képi módok és monitorbeállítások másolásához, továbbá a firmware frissítéséhez. Az USB-C, a DisplayPort és a HDMI audiobemenetként is funkcionál, a monitor sztereó hangszórókkal is fel van szerelve.

A MultiSync PA311D színtartománya lefedi az Adobe RGB 100%-át, az sRGB 99,9%-át, a DCI-P3 98%-át. 14-bites belső 3D LUT-ja van, így hardveresen tökéletesen kalibrálható. A MultiProfile szoftver teljes mértékben vezérelni tud ötféle képi módot, beleértve a megfelelő ICC profil betöltését az optimális színtér-illesztéshez. Sokféle szolgáltatása van, mint a Picture-in-Picture (PIP), a Picture-by-Picture (PBP), Human Sensor, DisplaySync Pro (három számítógép kezelése közös billentyűzettel és egérrel stb. A képernyő minden irányban állítható, továbbá falra szerelhető 100 x 100-as vagy 100 x 200-as VESA rögzítókerettel.

Megjegyzés: Az USB-C és a színérzékelő USB(A) portja nem támogatja az adatátvitelt az olyan eszközökről, mint a billentyűzet, az egér vagy a tárolóeszközök.

A PA311D novembertől kapható 2.999 USD ajánlott fogyasztói áron, de a SpectraView-val együtt 3249 USD az ára, az opcionális árnyékoló lapok ára pedig 299 USD.

Forrás: NEC (és https://www.necdisplay.com/p/pa311d-bk )

montorinfo.hu

Legyen Ön az első hozzászóló

Várjuk hozzászólását!

Az Ön email címe nem kerül nyilvánosságra.


*


Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .