Tükröződésmentes BenQ monitor: PhotoVue SW321C

A BenQ PhotoVue SW321C a világ első monitora, amely megszerezte a TUV Rheinland tanúsítványt a tükröződés-mentes megjelenítés terén

***

Az Advanced Reflectionless Technology (A.R.T.) panel garantálja a csillogás- és tükröződés-mentes képernyőt a professzionális fotósok számára

  1. december 6.– A BenQ, mint a nemzetközileg elismert, digitális lifestyle-eszközök gyártója, bejelenti, hogy a PhotoVue SW321C monitora, a világon elsőként megkapta a TUV Rheinland tanúsítványát a kiemelkedő csillogás- és tükröződés-mentes teljesítményéért, garantálva a professzionális eredményt a fotósok és videószerkesztők számára.

„Az A.R.T. panel használatával, amely kiérdemelte a TÜV Rheinland tanúsítványt, a BenQ SW321C az első monitor, amely olyan kijelzőkkel látja el a szakembereket, amelyek kiküszöbölik a csillogást és a tükröződést, így szimulálják a papír textúrájú vizuális élményt a képernyőn” – mondta Conway Lee, a BenQ Corporation elnöke. „Továbbá a BenQ exkluzív megoldásával, a Paper Color Sync szoftverrel, a képernyőtől a nyomtatásig terjedő színkonzisztencia érhető el.”

Az AU Optronics, mint vezető panelgyártó, fejlesztette ki az A.R.T. panelt, amely valósághű és kristálytiszta látványt nyújt, exkluzív felületi bevonattal és tükröződésgátló tulajdonságokkal rendelkezik a szem védelme és kényelme érdekében, változó környezeti fényviszonyok mellett. Következésképpen, az A.R.T. elsőként kapott tükröződésmentes tanúsítványt a TUV Rheinlandtól, a biztonsági tesztelés és tanúsítás terén a világ legjelentősebb szaktekintélyétől.

Számos szigorú nemzetközi szabályozáson, többek között a képernyő felületkezelésén, a tükröződésen és a tükrözésvizsgálaton alapuló TUV Rheinland tükröződésgátló tanúsítványa teljeskörűen elismeri az SW321C kiváló környezeti kontrasztarány (ACR) eredményét, amely professzionális képminőséget és színkontrasztot biztosít erős megvilágítás és változatos környezeti fényforrások mellett.

A BenQ SW321C már évek óta az egyik legnépszerűbb professzionális monitor a fotósok és videószerkesztők körében. A BenQ SW321C exkluzív AQCOLOR technológiával rendelkezik a szabványos színvisszaadáshoz, szakszerűen kalibrált képernyő-homogenitással és színkonzisztenciával, amely tökéletes platformot biztosít a pontos képszerkesztéshez és a nyomtatott fényképek megbízható reprodukciójához.

A mai professzionális színkritikus monitorokat továbbfejlesztve az SW321C már az A.R.T. panelt alkalmazza, hogy papírszerű képernyőhatást hozzon létre, amely a BenQ Paper Color Sync szoftverrel együtt biztosítja, hogy a fényképek gyakorlatilag ugyanúgy nézzenek ki a képernyőn, mint a papíron.

A színkonzisztencia megteremtése révén a fotósok és videósok számára a legnagyszerűbb kreatív élményeket kínálva, valamint a papír textúráját a képernyőn szimulálva, a Paper Color Sync funkcióval pedig a pontos nyomatokat megteremtve, az A.R.T. panel az összes további BenQ SW modellben megjelenik, amellyel az ipari szabványon túlmutató, páratlan színteljesítmény érhető el.

További információ a BenQ SW321C monitorról:

https://www.benq.eu/hu-hu/monitor/photographer/sw321c.html

Forrás: BenQ

Legyen Ön az első hozzászóló

Várjuk hozzászólását!

Az Ön email címe nem kerül nyilvánosságra.


*


Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .