Új dizájnmonitor: BenQ PD3225U

Új BenQ dizájnmonitor a Mac és MacBook Pro felhasználók számára

***

A díjnyertes monitorcsalád legújabb tagja, a PD3225U a tervezők, fotósok és tartalomkészítők számára kötelező darab

EINDHOVEN, HOLLANDIA, 2024. március 7. – A BenQ, a kijelzőtechnológia globális vezetője bejelentette legújabb professzionális monitorának, a PD3225U-nak a piacra dobását. A 2000:1 kontrasztarányt biztosító IPS Black panel, az M-book üzemmódon keresztül a Mac eszközökkel való színösszehangolás, és az iKeyboard Control révén a PD3225U a színpontosságra és kibővített csatlakoztathatóságra igényt tartó Mac felhasználók tökéletes kreatív kiegészítője.

Az IPS Black technológiának köszönhetően a PD3225U a fényszivárgás minimalizálásával, és a folyadékkristályos array tökéletesítésével 35%-kal mélyebb feketéket jelenít meg egy hagyományos IPS monitorhoz képest, így a színek minden eddiginél élénkebbek. Az új dizájnmonitor az M-book móddal és a 98%-os Display P3 színtartománnyal a Mac-eszközök számára Color Match funkciót is kínál, valamint olyan tanúsítványokkal rendelkezik, mint a Calman Verified, Pantone Validation és Pantone SkinTone Validation. A saroktól sarokig tartó hiteles színeket és konzisztens fénysűrűséget a PD3225U a BenQ exkluzív Uniformity technológiájával biztosítja. A monitor emellett tartalmazza a BenQ exkluzív Display ColorTalk szoftverét, amely kalibrátor nélkül könnyedén egyezteti a színeket a monitor és a MacBook Pro között.

A nagyobb munkaterületet igénylő alkotók számára a PD3225U a Thunderbolt csatlakozón keresztül a Daisy Chain technológiával biztosított nagy sebességű átvitellel két 4K monitorra is kiterjesztheti a munkaterületet. A BenQ Display Pilot 2 szoftver új, testreszabható és intuitív felületet biztosít a kijelzőfunkciók, például a Print Assist, AutoPivot, PIP/PBD, ICCSync, fényerő és sok más funkció kezeléséhez. Hasonlóképpen, a PD3225U iKeyboard Control funkciója segítségével könnyedén beállítható a fényerőt és a hangszóró hangereje a MacBook billentyűzetén keresztül.

A PD3225U beépített KVM kapcsolóval rendelkezik annak érdekében, hogy a felhasználók két rendszert vezérelhessenek ugyanazzal a billentyűzettel és egérrel, a Hotkey Puck G2 segítségével, amely lehetővé teszi a felhasználó számára, hogy a tárcsán és a három vezérlőgombon keresztül testre szabják, és elérjék a leggyakrabban használt funkciókat. A kiterjedt csatlakoztatási lehetőségeket igénylő felhasználók számára a dizájnmonitor egy Thunderbolt 3 porttal, két HDMI porttal, egy DisplayPorttal és egy USB hubbal van felszerelve. A rugalmas ergonómiának köszönhetően az alkotók a monitort igényeiknek megfelelően dönthetik, forgathatják, és emelhetik.

“A PD3225U monitort a Mac-felhasználók igényeit szem előtt tartva tervezték, ezért olyan páratlan színjellemzőket kínál, mint az IPS Black, az M-book Mode és a BenQ AQCOLOR technológiája, továbbá a széles körű csatlakoztathatósággal korszerűsíti a munkafolyamatokat, és növeli a teljesítményt a Mac-fókuszú alkotók számára” – mondta William WL Wang, a BenQ Europe LCD üzletágának menedzsere. “Nagy örömmel bővítjük ezzel az új monitorral a tervezői monitorok széles választékát.”

A kiváló minőségi és teljesítmény-specifikáció mellett a PD3225U környezetbarát is, mivel a monitor 85%-a újrahasznosított anyagokból készült, és a minimális környezeti hatás érdekében teljes mértékben újrahasznosítható kartonba csomagolták. A monitor automatikus kikapcsolási funkcióval is rendelkezik, amely 10, 20 vagy 30 percnyi inaktivitás után kikapcsolja a képernyőt az energiatakarékosság érdekében.

A PD3225U 2024 áprilisától már a magyar piacon is elérhető lesz!

Kattintson ide, ha többet szeretne megtudni az új, Mac-barát dizájnmonitorról, és itt fedezze fel, hogy a BenQ monitorai hogyan támogatják a Mac felhasználókat.

monitorinfo

Legyen Ön az első hozzászóló

Várjuk hozzászólását!

Az Ön email címe nem kerül nyilvánosságra.


*


Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .