Új LG monitorok játékosoknak: 32GK850G és 27GK750F

Az LG Electronics az utóbbi időben komoly erőfeszítéseket tesz, hogy pozícióit erősítse a gaming monitorok piacán. A 2017-es IFÁ-n, néhány nappal ezelőtt bemutatta a 32”-es, illetve 27”-es 32GK850G és 27GK750F új modelleket, amelyek a cég szándéka szerint a versenyszerűen játszó hardcore játékosok igényeit is kielégítik.

A 32GK850G legfontosabb jellemzői: 2560 x 1440 pixel natív felbontású panel, 144 Hz-es frissítés, amely „felhúzható” 165 Hz-re, továbbá az NVIDIA G-Sync támogatás. (Idáig az LG túlnyomórészt a FreeSync adaptív szinkront használta a gaming monitoraiban.)

Érdekes újdonság – bár az LG nem ezekben a típusokban alkalmazza először – a Sphere Lighting nevű lágy LED-es megvilágítás a monitor mögötti falra. Ennek célja egyrészt az intenzívebb játékélmény, másrészt a szemünk kímélése. Nem hiányozhat az új monitorokból a Black Stabilizer sem (az ellenfél jobb láthatósága) és a Dynamic Action Sync, amely a bemeneti késleltetés csökkentésére hivatott. A képernyő minden irányban állítható (magasság, döntés, elfordítás és portrait állásba forgatás).

A 27”-es 27GK750F TN paneles monitor frissítése 240 Hz, így méretét tekintve ebben a kategóriában egyedülálló. Felbontása Full HD, G2G válaszideje pedig 1 ms. Ez a modell az AMD FreeSync technikáját alkalmazza, plusz a mozgáselmosódást csökkentő háttérvilágítást.

monitorinfo.hu

Legyen Ön az első hozzászóló

Várjuk hozzászólását!

Az Ön email címe nem kerül nyilvánosságra.


*


Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .