21:9-es ASUS monitor munkára és játékra

Az ASUS professzionális kreatív munkára (filmeseknek, fotósoknak), és játékra egyaránt ajánlja új 34”-es, ívelt, 21:9-es formátumú monitorát, a ProArt PA34V-t. Legnagyobb frissítési frekvenciája 100 Hz, és adaptív szinkron funkcióval is ellátták, így egy átlagos monitornál lényegesen jobb játékélményt nyújt.

A 3440 x 1440 pixeles natív felbontású készülék görbülete 1900R, IPS panellel készült, színtartománya megfelel a standard sRGB-nek. Az AMD FreeSync funkciójának köszönhetően 40 és 100 Hz között képes a frissítést hozzáigazítani a mindenkori frame rate-hez, azaz a játék változó képfrekvenciájához.

A monitort ugyan gyárilag kalibrálják (dE < 2), egyébként pedig a beépített LUT-nak köszönhetően hardveresen kalibrálható otthon is, ha birtokában vagyunk egy színmérő műszernek. Így bármilyen forrásból jön is a jel, biztosak lehetünk a monitor helyes kalibrálásában.

További jellemzők: PIP mód, amelyben a másodlagos kép bármelyik sarokban elhelyezhető, PbP módban négy forrás képét nézhetjük egyidejűleg. Csatlakozók: 2 db Thunderbolt 3, 2 db HDMI 2.0 és egy DisplayPort 1.2. Az adaptív szinkron a HDMI portokon keresztül is működik. A Thunderbolt portok maximális átviteli sebessége 40 Gbit/s, a daisy-chain hardvernek köszönhetően az egyik port akár 6 eszközre is áthurkolható, miközben a másik porton a monitor egy laptopról hajtható, és a tápfeszültséget a monitorról kapja a laptop (max. 60 W teljesítmény).

Több forrás tartalmának nézéséhez és kezeléséhez csupán egy billentyűzetre, egy egérre és a ProArt PA34V monitorra van szükség.

monitorinfo.hu

Legyen Ön az első hozzászóló

Várjuk hozzászólását!

Az Ön email címe nem kerül nyilvánosságra.


*


Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .