34”-es ívelt QLED monitor a Samsungtól

A Samsung C34J791-es monitora a cég ívelt képernyőjű monitorai között elsőként alkalmazza a Thunderbolt 3-as csatlakoztatási lehetőséget. Ismert, hogy ez az interfész akár 40 gigabit/s átviteli sebességre képes, és az USB-C csatlakozóval ellátott laptopok közvetlen csatolása mellett sok más asztali eszköz csatlakoztatására alkalmas (külső grafikus kártyák, tárolóeszközök stb.) A Thunderbolt 3 interfész 85 W tápfeszültséget is ki tud adni a notebookok számára.

A C34J791 képformátuma az ultraszéles 21:9, natív felbontása 3440 x 1440, a képernyő görbülete 1500R. A Quantum Dot rétegnek köszönhetően a monitor színtartománya kb. 125%-a az sRGB-nek. Reakcióideje 4 ms G2G, a maximális frissítési frekvenciáról még nincs információ. A panel feltehetően a Samsung saját SVA panelje, amelynek korábbi verziója 60 Hz-es, az újabb verzió 100 Hz-es.

A megnövelt színtartomány lehetőséget teremthet a HDR által igényelt színkészletre (90% DCI-P3), de a cég ezzel kapcsolatban nem tett közzé adatokat. Az eddigi tájékoztatókból annyit lehet még tudni, hogy a monitor célcsoportjában szerepelnek a gamerek és a szórakoztató tartalmakat kedvelők.

A C34J791 áráról és piaci megjelenésének időpontjáról egyelőre nincsenek információink.

(monitorinfo.hu)

Legyen Ön az első hozzászóló

Várjuk hozzászólását!

Az Ön email címe nem kerül nyilvánosságra.


*


Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .