A legújabb „Moda” sorozatú monitor: Philips 245C7QJSB

A Philips brand-licence partnere, az MMD bejelentette a Moda sorozat új, 24”-es monitorát, a 245C7QJSB típust. Ez a készülék nemcsak az eddigi legvékonyabb Philips monitor, de egyúttal a kerete is a legkeskenyebb, a kép valóban egyik szélétől a másikig elfoglalja a képernyőt. Pontosabb adatokkal is szolgálhatunk: a ház vastagsága 5,2 mm, a keret pedig a monitor felső szélén és két oldalán 2,5 mm-es.

A Full HD felbontású készülék különlegessége az Ultra Wide Color technológia, amely az MMD szerint a szokásosnál több és ragyogóbb színt produkál, természetesebb zöldekkel, élénk pirosakkal és mélyebb kékekkel. Mindez inkább a hardver továbbfejlesztésének eredménye, mintsem a színbeállítások szoftveres finomhangolása. A monitor IPS panellel készült.

A rövid bejelentésből még annyi megtudható, hogy a monitort főleg otthoni multimédiás felhasználásra szánták, és mind HDMI, mind DisplayPort csatlakozóval fel van szerelve. Azt nem sikerült kideríteni, hogy a nagyobb színtér pontosan mit takar, illetve hogy illeszkedik-e valamelyik szabványos színtartományhoz.

(monitorinfo.hu)

Legyen Ön az első hozzászóló

Várjuk hozzászólását!

Az Ön email címe nem kerül nyilvánosságra.


*


Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..