EIZO monitor USB-C porttal

A CS2731-es modell az EIZO ColorEdge családjának első olyan monitora, amely 60 W teljesítményt szolgáltató USB-C porttal van ellátva. Egyetlen USB-C kábelen videojeleket és USB adatokat lehet továbbítani, miközben a csatlakozó árammal látja el a csatlakoztatott notebookot vagy okostelefont. A 60 W a legtöbb high end notebook töltésére is alkalmas használat közben, így nem kell a külön tápegységgel bajlódni.

A 27”-es monitor felbontása QHD (2560x 1440 pixel), ami elegendő teret enged a kreatív, képekkel való munkához, a palettákhoz és más ablakokhoz. A színtartomány lefedi az Adobe RGB 99%-át, emellett a monitor egyedi digitális kiegyenlítővel (DUE) van ellátva a fényerő és színjellemzők homogenitásának (uniformitásának) biztosításához.

A ColorEdge CS2731 támogatja az EIZO ColorNavigator 7-es színmenedzselő szoftverét, így a felhasználó rendszeresen, gyorsan és megbízhatóan kalibrálhatja a monitort. Szintén támogatást élves az EIZO Quick Color Match szoftvere, amely néhány lépésre egyszerűsíti a képernyő és a nyomtató színegyeztetésének folyamatát.

További jellemzők: tökéletes gradáció a 10-bites panellel és a 16-bites LUT-tal – USB-C, HDMI, DisplayPort és DVI-D bemenetek – opcionális árnyékoló ernyő – 5 év gyártói garancia.

A monitor ez év júniusától lesz kapható, országonként eltérő időpontban.

További információ: https://www.eizoglobal.com/products/coloredge/cs2731/index.html

monitorinfo.hu

Legyen Ön az első hozzászóló

Várjuk hozzászólását!

Az Ön email címe nem kerül nyilvánosságra.


*


Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .