Philips hibrid monitorok USB dokkolóval

Az MMD, a Philips monitorok márka-licenszpartnere bejelentette két új USB-dokkolós készülék megjelenését, Philips 241B7QUBHEB és a 272B7QUBHEB típusjellel. Mindkét monitor a professzionális igények szem előtt tartásával készült, nevezetesen az időtakarékos és termelékenység-növelő munka követelményei szerint.

Rugalmasságát és hatékonyságát a két monitor többek között az USB-C porttal megvalósított dokkolónak, a fejlett IPS paneltechnológiának és az olyan kényelmi megoldásoknak köszönheti, mint a kipattanó webkamera és a SmartErgoBase talp.

A Philips 241B7QUBHEB és a 272B7QUBHEB beépített USB dokkolója a DisplayLink technológiát alkalmazza, amely lehetővé teszi a felhasználónak a notebook gyors és biztonságos csatlakoztatását a hálózatokhoz, fájlok átvitelét, videók megtekintését egyetlen USB-C/USB-A kábellel. Minden periféria – billentyűzet, egér és RJ45 hálókábel csatlakoztatható a dokkolóhoz, megszüntetve a kábelrengeteget. A DisplayPort kimenetnek köszönhetően pedig több nagyfelbontású kijelző linkelhető csupán egy kábellel. Az USB 3. 2 SuperSpeed+ adatátviteli technológia pedig minden eddiginél gyorsabb átvitelt biztosít. Természetesen a notebook táplálása vagy töltése szintén biztosított az USB-C porton keresztül.

A fejlett IPS panel garantálja a professzionális minőséget egyebek között a designerek, DTP-sek, CAD mérnökök, fényképészek, videoszerkesztők számára. A monitorok 90 fokban elforgathatók, így a kép tökéletesen bemutatható a megrendelőnek.

Az innovatív, biztonságot adó Windows Hello pop-up webkamera lezárja a gépet az avatatlan szemek elől, ha éppen nem használjuk a monitort. A SmartErgoBase biztosítja a képernyő pozíciójának pontos beállítását.

A Philips 241B7QUBHEB és a 272B7QUBHEB monitorok 319, illetve 489 andol fontért kaphatók.

projektor.hu

Legyen Ön az első hozzászóló

Várjuk hozzászólását!

Az Ön email címe nem kerül nyilvánosságra.


*


Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .