Színpontosság és uniformitás

A fényképészek számára a BenQ kifejlesztett egy új monitort, az SW270C PhotoVue-t. A 99%-os Adobe RGB lefedettségű monitor egy nagy pontosságú készülék, HDR10 képességgel, és 97%-os DCI-P3/Display-P3 színtartománnyal.

Az USB-C csatlakoztathatóság előnyei közismertek mind az audio-, video- és adatátvitel területén, mind tápenergia-forrásként. Az SW270C a képernyő teljes felületén biztosítja a színpontosságot a BenQ Uniformity Technology segítségével. Tökéletes választás a professzionális eredményt elérni kívánó fényképészek számára.

A legfontosabb tulajdonságok a következők:

  • Uniformity Technology
  • HDR10 kompatibilitás
  • 99%-os Adobe RGB színtér lefedettség
  • 16-bites beépített 3D LUT, 10-bites panel
  • Gamut Duo üzemmód színek közvetlen összehasonlításához egymás mellett
  • Árnyékoló ernyő
  • Új generációs hotkey puck

Ha a színtér nagyságát nézzük, a 100%-os sRGB természetes, az Adobe RGB lefedettsége – mint említettük 99%-os, a DCI-P3/Display P3 színeinek 97%-a megjeleníthető. A 16-bites 3D LUT a szokásos módon lehetővé teszi a monitor pontos hardveres kalibrálását, azaz beállítását a számítógép grafikus kártyájának módosítása nélkül. A beállítás pontossága sRGB-ben és Adobe RGB-ben jobb mint dE ≤ 2.

Az SW270C natív módon támogatja a 24p/25p filmes kadenciát pulldown nélkül, azaz nem lép fel judder a megjelenítésben. Az egyre jobban terjedő univerzális USB-C

Port lehetővé teszi egy csatlakoztatott laptop áramellátását, és természetesen a nagysebességű video/audio és adatátvitelt. A korábbi BenQ monitorokon kiválóan bevált Hotkey Puck villámgyorsan elérhetővé teszi a gyakori beállításokat.

A BenQ SW270C lehetővé teszi a fotográfusok számára a rögzített színek tökéletes megőrzését.

További információ: benq.hu

(Forrás: BenQ)

monitorinfo.hu

Legyen Ön az első hozzászóló

Várjuk hozzászólását!

Az Ön email címe nem kerül nyilvánosságra.


*


Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .