Új BenQ MOBIUZ monitor: EX3415R

A BenQ új taggal bővíti MOBIUZ gamer monitorainak sorozatát. Az új modell az EX3415R nevet viseli, 34 hüvelykes, ívelt, 21:9 formátumú megjelenítő. 1900R görbületi sugarával és 3440 x 1440 képpontos felbontásával gyorsan beszippantja használóját a játékok világába.

A MOBIUZ EX3415R ideális a SimRacing, az EgoShooter, valamint az alkalmi játékokhoz. Az integrált treVolo hangrendszer gazdag hangzása megfelelő akusztikát biztosít. Az új BenQ MOBIUZ EX3415R márciustól kerül a boltokba, ajánlott 999 eurós kiskereskedelmi áron.

SimRacing: kiemelkedő technikai jellemzők

A 144 Hz-es frissítési frekvenciával az új gamer monitor radikálisan csökkenti a mozgáselmosódást és a digitális képhibákat. Az EX3415R számos olyan funkciót kínál, amelyektől a játékosok szíve gyorsabban ver, mint pl. a villámgyors, 1 ms-os mozgókép válaszidő (MPRT), a Black eQualizer (a játékostársak jobb láthatósága érdekében sötét jelenetekben vagy képterületeken), a Colour Vibrance a játékon belüli színbeállítás (amely megkönnyíti az ellenfelek láthatóságát), és az AMD FreeSync™ Premium a gördülékeny és akadozásmentes játékélmény érdekében. A HDRi tovább optimalizálja az EX3415R színeit és kontrasztját, lehetővé téve a részletek tisztább megjelenítését. A speciálisan kialakított verseny üzemmód tiszta és stabil látványt nyújt a kivételes versenyzői élmény érdekében.

Az integrált treVolo hangrendszer akusztikailag is magával ragadja a játékost. Ez segít abban, hogy ellenfelei elhelyezkedését még azelőtt megérezze, hogy látná őket. A beépített treVolo hangrendszer két 2.1 csatornás, csúcskategóriás hangszórója (2 db 2 W-os hangszóróval és 5 W-os mélynyomóval) ötféle, a felhasználó által meghatározható hangüzemmódot tartalmaz az FPS-k, szimulátorok, SPG-k számára. A DSP és a hangsugárzók gazdag hangzást nyújtanak, világosan szétválasztott frekvenciákkal. Az ívelt képernyő kialakítása tovább fokozza a hangélményt, és fokozza a magával ragadó játékélményt.

Extra játéktér

Az osztott képernyő gomb megnyomásával aktiválható egy vizuálisan elkülönített képernyőterület, amely kommentárok, játékkal kapcsolatos YouTube magyarázatok vagy Twitch eléréséhez használható. A mellékelt távvezérlő megkönnyíti az ívelt kijelző használatát, lehetővé téve a felhasználók számára, hogy könnyedén válthassanak a különböző ablakok között, és a szobából bárhonnan beállítsák a hang- és játék üzemmódokat.

Nyugodt játékélmény

A nyugodt játékélmény érdekében a MOBIUZ EX3415R magassága és dőlése a személyes preferenciáknak megfelelően állítható, ill. a monitor oldalirányban is elfordítható. A MOBIUZ EX3415R kompatibilis a professzionális SimRacing rögzítőelemekkel is. Az új modellen a bevált BenQ EyeCare funkciók is telepítve vannak, amelyek hosszú játék közben is megvédik a szemet az idő előtti fáradtságtól. A TÜV Rheinland az EX3415R-t villogásmentes, alacsony kékfényű monitorként minősítette, ami jelentősen javítja a játékos vizuális élményét. Ennek kiegészítéseként, a BenQ Brightness Intelligence Plus technológiája automatikusan, a környezeti fénynek megfelelően állítja be a képernyő fényerejét.

További információ: https://www.benq.eu/hu-hu/monitor/gaming/ex3415r.html

Forrás: BenQ

Legyen Ön az első hozzászóló

Várjuk hozzászólását!

Az Ön email címe nem kerül nyilvánosságra.


*


Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .