Új generációs, stílusos és termelékeny BenQ monitorok

A BenQ új, G80 sorozata minimalista stílust és továbbfejlesztett szemvédelmet kínál. A sorozat tagjai 24”- 27” közötti méretekben elérhetők. A GW2480, GL2580H, GL2580HM és GW2780 típusú LED monitorok lenyűgöző Full HD 1080p képminőséget, a választható IPS panel nyújtotta, 178˚ H/V széles betekintési szöget, vagy a TN panel 2 ms-os, villámgyors válaszidejét kínálják.

„A G80 sorozatú monitorok a BenQ formaérzékét testesítik meg” – mondta Conway Lee, a BenQ Corporation elnöke. „A monitorok nemesen kecses formái nagyvonalúan integrálják a természetes funkcionalitást és hozzájárulnak az egyszerűséghez a mindennapi életben és munkában.”

A rendezett munkahelyek és a modern életstílus érdekében a G80 sorozatú monitorok vadonatúj, minimalista, ám luxust sugárzó és finom textúrájú formát kínálnak. A nagyon keskeny, mindössze 6,6 mm szélességű keret fele olyan széles, mint az előd modelleké, így a G80 monitorok minimalizálják a keretszélesség okozta kellemetlenséget, ami zavarhatja a kreativitás kibontakozását többképernyős felhasználás esetén.

A modern formavilág kiegészítéseként, a G80 sorozatú monitorok egy, az állványba rejtett kábelrendezőt is kínálnak, amellyel intelligensen elrendezhetők a kábelek. A lekerekített sarkoknak és a ferde kialakításnak köszönhetően a billentyűzet kényelmesen elhelyezhető a szoborszerű talp elé, hogy egy rendezett és tiszta munkaterület jöhessen létre az asztalon.

A G80 sorozatú monitorok egyedülálló BenQ technológiákat vonultatnak fel. Az alacsony kékfény-kibocsátás és a villogásmentes megjelenítés csökkenti a szem fáradását hosszabb használat esetén is. Ezeken felül a GW2480 és a GW2780 ebben a készülék-kategóriában vezető, Brightness Intelligence technológiát is kínál, amely aktívan, a megjelenő tartalomnak, valamint a környezeti fény erősségének megfelelően szabályozza a fényerőt, és hozza létre a legkényelmesebb látványélményt bármilyen helyzetben.

Az új BenQ G80 sorozatú monitorok Ázsiában és Európában júniustól már elérhetők. A BenQ prémium termékeiről további információt a BenQ.com oldalon találhat.

(Forrás: BenQ)

Legyen Ön az első hozzászóló

Várjuk hozzászólását!

Az Ön email címe nem kerül nyilvánosságra.


*


Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .