ViewSonic Elite XG272G-2K

A ViewSonic legújabb gaming monitorát érdekes módon az NVIDIA idei CES sajtóközleménye mutatta be részletesen, bár maga a ViewSonic is megemlíti néhány sorban, egy több új modellről szóló összefoglaló közleményben: https://www.viewsonic.com/global/newsroom/content/viewsonic-releases-line-up-of-elite-monitors-with-mini-led-backlight-technology_4541

A 27”-es készülék 2560 x1440 pixel natív felbontású, a panel maximális frissítési frekvenciája 300 Hz, de több más jellemzője van, amelyek megérdemlik a megkülönböztetett figyelmet. A paneltechnológia IGZO (indium-gallium-cink-oxid), alapvetően IPS technológia, és feltehetően az Innolux-tól származik.

A gamerek számára fontos információ, hogy Nvidia G-Sync modult tartalmaz, amelynek köszönhetően a minősítése G-Sync Ultimate (ez a legmagasabb szintű G-Sync minősítés). Az overdrive változtatható (ez nem meglepő), és a bemeneti késleltetés „szuperalacsony”. A Reflex Latency Analyzer lehetővé teszi a rendszer és a kijelző késleltetésének és teljesítményének egyszerű és gyors követését.

A Reflex Analyzer automatikusan konfigurálja magát, és a késleltetés mérését egyetlen kattintással lehetővé teszi. Minden, amit a felhasználónak tennie kell, az egér csatlakoztatása a monitor megfelelő USB portjához, és Alt +R-t nyomni. Ezek után a fegyverek válthatók, torkolattűz nélkül használhatók, a késleltetés pedig játék közben mérhető.

További információ a Reflex Latency Analyzerről: https://tftcentral.co.uk/news/nvidia-reflex-latency-analyzer-announced-to-help-you-measure-system-and-display-latency

Ez utóbbi frissítéssel a flash indikátort a GeForce Experience vezérli. A Reflex Mouse-zal rendelkező játékosok a teljes end-to-end késleltetést tudják mérni, míg enélkül a PC + a kijelző együttes késleltetése mérhető. A Reflex Analyzer automatikusan konfigurált használatához egy támogatott Reflex játékban, szükséges a GeForce Experience következő változata és a legutóbbi Game Ready Driver.

Nem hagyható említés nélkül, hogy a ViewSonic Elite XG272G-2K mini-LED háttérvilágítású 576 zónával. Ennek, illetve az ebből következő local dimmingnek köszönhető a nagy kontrasztnövekedés, és a VESA DisplayHDR 1000-es minősítés, vagyis a maradéktalan HDR élmény. A színmélység 10 bit, a széles színtartomány lefedi a DCI-P3 95%-át.

A ViewSonic Elite XG272G-2K várhatóan 2022 harmadik negyedévében jelenik meg a boltokban. Az áráról egyelőre nincs információ.

moninfo

Legyen Ön az első hozzászóló

Várjuk hozzászólását!

Az Ön email címe nem kerül nyilvánosságra.


*


Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .