CES 2017: új Acer Predator monitorok

Az egyik Acer CES-újdonságról még december elején beszámoltunk „Az Acer Predator Z301CT megkapta a CES „Legjobb innováció” díját” című írásunkban. A 30”-es, 200 Hz frissítésű Predator Z301CT ismertetését olvasóink megtalálják híreink között. Különleges jellemzője a Tobii szemkövető funkció: a játékos szemmozgása tulajdonképpen plusz „beviteli eszközként” funkcionál. A Tobii szemkövetőt jelenleg már 45 játék támogatja.

predator-xb2_02

Ami viszont a maga fizikai valóságában eddig ismeretlen újdonság, a Predator XB2 sorozat két új modellje, a 24,5”-es XB252Q és a 27”-es XB272, amelyek sok mindennel el vannak látva, ami egy játékos számára a csúcsot jelenti: 240 Hz-es natív képfrissítés, ULMB technológia, 1 ms válaszidő.

Az XB2-es 240 Hz-es monitorok Full HD natív felbontásúak (mivel a nagyobb felbontás ilyen nagy frissítés mellett nehezen teljesíthető igényeket támasztana a legerősebb PC-kkel szemben is), kontrasztjuk 1000:1. A design az Acertől már megszokott ZeroFrame, a képernyő emelhető, dönthető és elfordítható.

(monitorinfo)

Legyen Ön az első hozzászóló

Várjuk hozzászólását!

Az Ön email címe nem kerül nyilvánosságra.


*


Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .